2777
2789
عنوان

پرتو درمانی

8680 بازدید | 23 پست

پدرم تومور مغزی داره عمل کرده دکتر هنوز نگفته بدخیمه یا خوشخیم دکتربراش پرتو درمانی نوشته خیلی نگرانم بنظرتون امکان داره خوب بشه شما کسیو سراغ داشتید که تومور مغزی داشته و عمل و پرتو درمانی کرده باشه خوب شده باشه ؟؟؟؟؟پرتو درمانی چطوریه اصن؟؟همش نگرانم دارم گریه میکنم

من خودم پرتو درمانی شدم

یه دستگاه مثل سی تی اسکن ام ار ای هست منتها قول پیکر تر اشعه می تابونن تو اون قسمت سلول سرطانی 

انشالله سلامتیشو بدست میاره

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم پدرتون زودتر سلامتیشو ب دست بیاره 

پدرشوهرم کنسرمعده داره 

قبل عمل حدود ۱ماه خر روز به جز پنجشنبه و جمعه پرتودرمانی شد ،قسمتی ک باید اشعه میخورد رو نشونه گذاری میکنن ،شبیه ب سی تی اسکن هست،دستگاه ب اون قسنت بدن پرتو میده ،اون لحظه نه درد داره ن چیزی 

اما بعد گذشت جندجلسه پوست اون قسمت حساس و قرنز میکشه ،و چون یکم سنگین تر از شبمی درمانی هست ادم اذیت میشه ،بی حوصله میشه،کم غذا،پدرشوهر من اینطور بود 

الانم عمل کرده بیمارستاته 

بعد دکتر باید بگه نیاز ب چه درمانی هست 

عزیزم واقعیت رو باید باهاش روبرو بشی تومور اگه سرطانی باشه درمان قطعی نداره فقط رشد تومور رو با رادی ...

گفتن حرفا خیلی راحته 

امیدوارم هیچکس تو این شرایط قرارنگیره 

ادم ک ضعیف شدن عزیزشو میبینه خیلی عذاب میکشه 

من خودم پرتو درمانی شدم یه دستگاه مثل سی تی اسکن ام ار ای هست منتها قول پیکر تر اشعه می تابونن تو ا ...

شما مشکلتون چی بوده الان خوب شدید؟تومورمغزی با پرتودرمانی امکان داره خوب بشه؟؟

شما مشکلتون چی بوده الان خوب شدید؟تومورمغزی با پرتودرمانی امکان داره خوب بشه؟؟

من معدم بود عزیزم 

بله خوب شدم 

فقط امید داشته باشید خدا بزرگه عزیزم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خدا رحمتش کنه  اما یادمون نره ک خیلیها هم خوب میشن  پس بهتره ته دل کسی رو خالی نکنیم ،ام ...

تومور سرطانی درمان نداره متاسفانه بسته به این چند سانته و کجای بدنه ممکنه همون جون ادمو بگیره یا توی بدن پخش بشه

تومور مغزی بدبخیم که همون سرطانه درمانی نداره واسش پیدا نکردن 

شماازکجامیدونی درمان نداره پس اینهمه که خوب شدن چی بوده

کی خوب شده؟ علم میگه، یکم تحقیق کن ببین امار چی میگه دارو چه اثری داره اصلا دارویی وجود داره واسه درمان؟ ببین چه روش درمانی وجود داره تا کجا کمک کننده اس چه اثری روی بدن و تا چه زمانی داره؟

بی سواد

ایشالا ک خوب میشه بد به دلت راه نده

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

تومور سرطانی درمان نداره متاسفانه بسته به این چند سانته و کجای بدنه ممکنه همون جون ادمو بگیره یا توی ...

ماهم میدونیم ولی تو دلشو خالی نکردیم حالا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷