2777
2789
عنوان

مرگ

218 بازدید | 22 پست

بچه ها چرا این دنیا اینقدر بده.چرا به دنیا میاییم آخه

تازه خبر مرگ دوست پدرم اوردن ۴۵ سالشه اصلا باورم نمیشه این دو روزه از کربلا برگشته امروز رفته بود سرکار وبرگشته خونه رفته حموم و مرد 

نه مریض بود ن چیزی 

خیلی این دنیا بده من خیلی میترسم خدای نکرده شاهد مرد عزیزانم باشم ب خصوص پدر ومادرم يعني میمیرم اگ اونا نباشن 

همه دوستاش باورشون نمیشه ک مرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مریضی گرفت از اونجا

مادر دوستمم همینجور فوت شد

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
میگه مریض نبوده

نگفتم ازقبل که

میگم احتمالا از همونجا مریضی گرفت چون مادر دوستمم بعد ۳ ۴روز ک برگشت یهو فوت شد فهمیدن مریضی گرفته بود

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.