2777
2789

کافیه بخوام کنفراس بدم یا اصلا حرف عادی با غریبه بزنم

مغزم تعطیل میشه کلمات یادم میره

یا میخوام از عقاید و ایده های خودم تعریف کنم دفاع کنم

سکوت میکنم🙂

دیدید بعضیا اینقدر کلمات قشنگ ب کار میبرن چقدر عالی صحبتت میکنن...

هییی..

چیکار کنم من حاضرم درست بشم

عیب خودمو پذیرفتم

اما چطور؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب بخون ، پادکست گوش کن تا اطلاعاتت افزایش پیدا کنن

میتونی مصاحبه و کنفرانس های مختلف رو هم ببینی تا یاد بگیری

بعد یه آینه میذاری جلوت و با جدیت تمام با خودت تمرین میکنی

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

دوست خوبم تو باید تمرین داشته باشی.برو توی جمع هایی که دوست داری.کلماتی که دوست داری استفاده کنی رو بنویس و هرروز بخون.به خودت یاداوری نکن که بد حرف میزنی.سعی کن خودتو کمتر از دیگران نبینی یعنی وقتی میری تو یه جمع هدفت نشون دادن خودت نباشه چون ناخوداگاه به خودت یاداوری میکنی که دیده نمیشی،بجاش به این فکر کن که میخوای با اون آدم فقط گپ بزنی.از خودت ویدیو بگیر،صداتو ضبط کن،رچبروی اینه با خودت حرف بزن،مکالمات فرضی درست کن با خودت و ریکشناتو تمرین کن.از همه وهم تر مداوم تمرین کن بعد شیش ماه عالی میشی

ممنونم حتما تمرین میکنم

موفق باشی

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

اول باید استرست رو کنترل کنی وقتی مطمئن شدی که هیچ استرسی وجود نداره با قاطعیت صحبت کن سعی کن از لغات با اساس استفاده کنی که خیلی قشنگتره😇

و اینم بدون چیزی نیست که به خاطرش استرس بگیری همه چیز خوب پیش میره و تو ملکه ذهنت هستی این تویی که حاکم مغزتی نه اون پس تو فرمان میدی که چطوری صحبت کنی هیچ نگرانی نیست دختر😉

زندگیتو در سکوت بساز!     بزار موفقیت هات سرو صدا کنن✨️
دوست خوبم تو باید تمرین داشته باشی.برو توی جمع هایی که دوست داری.کلماتی که دوست داری استفاده کنی رو ...

بله متاسفانه تمرین زیاد ندارم جدی نگرفتمش...

مثل اینکه خیلی تاثیر داره

ممنووونم

اول باید استرست رو کنترل کنی وقتی مطمئن شدی که هیچ استرسی وجود نداره با قاطعیت صحبت کن سعی کن از لغ ...

بله بله استرس...

لحظه ای که استرس دارم کلمه پیش پا افتاده که چند لحظه پیش یادم بود رو یادم میره

ممنونم ازت

بله بله استرس...لحظه ای که استرس دارم کلمه پیش پا افتاده که چند لحظه پیش یادم بود رو یادم میرهممنونم ...

منم دقیقا اینجوری بودم درکت میکنم

عزیزی❤️

شما درست شدی؟چجوری؟🥹 با تمرین؟

من وضعیتم خیلی افتضاح بود میدونی کلا خیلی خودتخریب بودم اصلا نظری نمیدادم راجب چیزی و زمانی که باید نظر میدادم روم نمیشد

یعنی اینجوری بگم اصلا جلوی جمعی صحبت نمیکردم انقدر اینجوری پیش رفتم که همه خب منو اینجوری شناختن

مدرسم که عوض شد رفتارامو تغییر دادم نماینده کلاس شدم تا مسئولیت گردن بگیرم حرف بزنم

توی خونه هم زیاد تمرین میکردم مثلا کنفرانس که داشتم قاعدتا زیاد صحبت میکردم با خودم همین باعث شد که کم کم این استرسا کنار برنو وارد جمعیت بشم

توعم میتونی گلی فقط یه استارت نیاز داره خودن باید خودتو جلو بندازی

و اینم بگم هول نکن اگر چیزی پرسیدن یا چیزی قرار بود توضیح بدی چند ثانیه مکث کن بعد شروع کن صحبت کردن و اگر فک کردی قراره هول کنی شمرده شمرده و آروم صحبت کن🙃

من وضعیتم خیلی افتضاح بود میدونی کلا خیلی خودتخریب بودم اصلا نظری نمیدادم راجب چیزی و زمانی که باید ...

ممنونم ازت عزیزم

اره خب قاعدتا بدون تمرین نمیشه انتطار معجزه داشته باشم😅

مرسیی حتما تمرین میکنم