2777
2789
عنوان

داستان خرج داشتن و ارج داشتن....

595 بازدید | 37 پست

یه سوال ذهنم درگیر کرده و هیچ وقت به جواب نرسیدم خانوما با تجربه بگین

وقتی یه دختری از خانواده متوسط باشه ولی خیلی به خودش برسه

گوشی گرون سر و لباس گرون 

مو و ارایش و کلا خیلی شیک و گرون بنظر بیاد این تو انتخاب پسرا تاثیر داره؟

مثلا اینطوری پسره با خودش بگه این به خودش میرسه واسه خودش ارزش قائله و اونم این حسو بگیره و ارزش بده بهت؟

یا ربطی نداره بنظرتون؟

یا مثلا بگه اینطور باشه که بگه این خیلی به خودش میرسه توقعش بالاس و بیشتر ارزش بده به طرف یا اینکه هر پسری نمیاد سمت این مدل دخترا رو قبول دارین؟

کلا اینکه از همسرت یا پارنترت بخوای برات خرج کنه چقدر مهمه؟

من هیچوقت از پارتنر نمیخوام واسم خرج کنه 

قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور  مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات  بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹

دقیق متوجه نشدم

ولی اینا شانسیه😂

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خانم مطابق درامد همسرش خرج داره

( منظورم انتظاریه که از همسرش داره وگرنه خودش خرجایی که برای خودش میکنه بحثش جداست)

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

حواست باشه معمولا مسرایی میان سرراغ این دخترا که میخوان تیغشون بزنن!

بخودتون برسید ولی توقع پول دادن به طرفتون توش ایجاد نکنید هرچقدرم پولدار بودید اون باید خرج کنه تا قدر بدونع

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

دو مدل تفکر وجود داره 

پسری که خودشم براش مهمه این چیزا،مسلما تفکر اولی رو داره 

کسی که کلا یه مدل دیگه فکر میکنه میشه دومین مورد 

درمورد سوال اخر هم من وظیفه پارتنر که هیچ همسر هم نمیبینم که خرج های خصوصیت رو بخواد بده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

فقط همینقدر میدونم توی رابطه هردو طرف از نظر مالی باید مثل هم باشن وگرنه نمیتونن سطح توقعات همو براورده کنن من یه دختر خاله دارم به شدت پولدار کارخونه دار ولی میگ اکثر پسرا شرایط مالیشون بهم نمیخوره چون من توقع فلان سفره عقد رو دارم و کلی توقع های بالا ک قطعد یکی همسطح خودش باید براوردا کنه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

بنظرم خوش تیپی خیلی رو کیفیت و تعداد خواستگار اهمیت داره ،خودم زیاد تو مجردی لباس و کیف و کفش و .. نداشتم تیپم افتضاح بود موارد بدتر از خودم میومد سر راهم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بالا بودن و ارزش قائل بودن برای خودمون یه معیار وجودی و انرژیکیه 

وقتی کسی شخصا و قلبا خودش رو لایق ندونه گرون ترین لباس و موبایل و ماشینم که دستش باشه باز هم آدمهایی میان سمتش که ارزشی براش قائل نمیشن