2777
2789
عنوان

شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 60 پست

فقط ذات مرد مهمه من به خوبی تو این سالها به این نتیجه رسیدم نه فداکاری نه بی محلی فقط خود شخص مرد همین

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
شوهر منم همینه  ۱۸ساله همینه برای همه مادر برای من نامادری من که دیگه بیخیال شدم خودم از پس ...

خدا از سر خانوادهاشون نگذره که زبون خیر نمیذارن حداقل بچه هاشونو راهنمایی کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا😐انگار من کلفت گیر اورده بود فکر کرد خر م منم انجام ندادم فهمید باید همچی دو طرفه باشه 

اها خب ببین مشکل همینه اگه اینجوره خوب کردی 

من خودم به شوهرم محبت میکنم اونم در جواب خوبیام محبت می‌کنه باید این رابطه دو طرفه باشه 

نمیگم زندگی شما مشکل داره نه نگران نباش هر مردی قلق خودشو داره شوهر شما هم همینطور 

بعصی ها کلا بچه ننه هست  زمان میبره نا متوجه زن و زندگی بشن وقتی سر حال بهش بگو برای همه وقت داری برای من نداری ...زن فقط برای رخت خواب میخواستی ...جایگاه هر کسی بهش بگو احترام  مادر ش داشته باش اگه در اختیار خانواده‌ات هستی چرا زن گرفتی مسولیت تو در قبال زندگی خودت هست ا ول و آخرش ما میمونیم 

خدا از سر خانوادهاشون نگذره که زبون خیر نمیذارن حداقل بچه هاشونو راهنمایی کنن 

من باباش فوت کرد درست نشد چسبید به مادرش بیشتراز قبل 

مامانش فوت شد درست نشد چسبید به خواهرش 

همیشه همین میمونند 

چون اینجوری تربیت و بزرگ شدند

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم

اها خب ببین مشکل همینه اگه اینجوره خوب کردی  من خودم به شوهرم محبت میکنم اونم در جواب خوبیام م ...

اره دقیقا حالا اسی میگه اگر بی محلی کنم رفیق و اشنا رو حایگزینم میکنه دیگه نمیدونم واقعا چی بگم مردا چرا اینجوری شدن 🙁

🖤
اره دقیقا حالا اسی میگه اگر بی محلی کنم رفیق و اشنا رو حایگزینم میکنه دیگه نمیدونم واقعا چی بگم مردا ...

حقشون اون مدل زناییه که صدتا دوست دارن شب به شب میان خونه شوهرم آدم حساب نمیکنن 

من باباش فوت کرد درست نشد چسبید به مادرش بیشتراز قبل  مامانش فوت شد درست نشد چسبید به خواهرش&n ...

واقعا میفهممت عزیزم تو همچین زندگیایی حتی جاری هم صاحب موقعیته ولی زن آدم مهم نیست

اره دقیقا حالا اسی میگه اگر بی محلی کنم رفیق و اشنا رو حایگزینم میکنه دیگه نمیدونم واقعا چی بگم مردا ...

نباید به حرف اینو اون گوش کرد باید شوهرتو خوب بشناسی هر روز باید حداقل ۱ ساعت بدون بچه بدون گوشی و همه چی باهم خلوت کنید حرف بزنین بگید بخندید تا بهتر حالو روز جدیدشو بفهمی 

عزیزم همون خانواده هاشون باعث شدن پسرشون اینجوری تربیت بشه. نفهمه اولویت زندگیش باید زن و بچش ...

واقعا همینه مامانش الکی خودشو میزد به مریضی که یه موقع وقت پیدا نکنه با ما برسه با دوستاش که میرن بیرون میگن جوونن باید خستگی در کنن انگار مثلا ما صد سالمونه باید به پای بچه بمیریم