2777
2789
عنوان

شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 60 پست
بخدا من هر راهی رو امتحان کردم روش هیچ نشد این محل ندادن بی اهمیت بودن اونو جذب من کرد خود به خود حا ...

واقعا همینه ما اونارو میذاریم اولویت اول میشن بت بعد دیگه خدارو هم بنده نیستن 

بله درسته  ولی عزیزم محبت هم بکن مگه میشه مرد محبت از زنش نبینه گناه دارن

بخدا من اوایل انقد قربون صدقه میرفتم و شام نهار مختلف و کادو روز تولد و سالگرد ازدواج روز مرد بده همش توجه لباسای اتو شده خیلی اهمیت میدادم عقد بودیم بعد فهمیدم بچه ننس انگار منو نمیدید اخرم ول کردم به امان خودش خودش فهمید زن مهم تره بعد ازدواج 

🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا من اوایل انقد قربون صدقه میرفتم و شام نهار مختلف و کادو روز تولد و سالگرد ازدواج روز مرد بده هم ...

واقعا خوب کاری کردی کاش منم این رفتاراشو دیده بودم بهم زده بودم نه تازه با یه بچه بشینم بهش یاد بدم من باید کجای زندگیش باشم 

واقعا خوب کاری کردی کاش منم این رفتاراشو دیده بودم بهم زده بودم نه تازه با یه بچه بشینم بهش یاد بدم ...

اره شوهر منه دقیقا بیخیال باش بی توجههههه اصلا سرد رفتار کن سنگین پرسید چرا بهش بگو

🖤
اره شوهر منه دقیقا بیخیال باش بی توجههههه اصلا سرد رفتار کن سنگین پرسید چرا بهش بگو

مردشور ببرتش من سرد بشم به نفع اونه اینقدر رفیق و فامیل جایگزینم میکنه که خودم به غلط کردن می افتم 

وای دقیقا منی 😟 بهش بگو جدی یه شب بگو این رفتارت منو سرد میکنه میفهمی ؟

خودت که بهتر میدونی بیشعور بیشعوره 4ساله به هر طریقی تو گوشش میخونم آدم نمیشه حداقل پدر و مادرشم باهاش صحبت نمیکنن 

خودت که بهتر میدونی بیشعور بیشعوره 4ساله به هر طریقی تو گوشش میخونم آدم نمیشه حداقل پدر و مادرشم باه ...

اره میفهممت اگر اذیت میشی جدا شو راهی نیست اینجور ادما یک عمر پیرت میکنن خودشون جوون تر میشن روز به روز

🖤
مثلاً میگم بچه رو بگیر برم دکتر یا مثلاً ببرم میگه وقت ندارم یک ساعت بعدش یهو می بینم داره مامانشو م ...

شوهر منم همینه 

۱۸ساله همینه

برای همه مادر برای من نامادری

من که دیگه بیخیال شدم خودم از پس کارام برمیام

سخته خیلی سخته ولی دیگه خودم به خاطرش اذیت نمیکنم

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم