2777
2789
عنوان

شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 60 پست
واقعا میفهممت عزیزم تو همچین زندگیایی حتی جاری هم صاحب موقعیته ولی زن آدم مهم نیست

ما همیشه اولویت آخرشیم

من پسرم خودم بزرگ کردم و تنها کمکم خانوادم بودن 

همیشه احساس تنهایی میکنم 

همیشه گفتم پشت و پناهم فقط خانوادم هستند

هنوز مرد اول و آخر زندگیم بابامه و الان دیگه پسرم که بزرگ داره میشه

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما همیشه اولویت آخرشیم من پسرم خودم بزرگ کردم و تنها کمکم خانوادم بودن  همیشه احساس تنهایی می ...

آخی

ما زنا چقدر قوی هستیم حالا اگه یه مرد نامرد بی وجدان  همین حسو داشت نسبت به زندگیش می‌رفت خیانت میکرد  

ما همیشه اولویت آخرشیم من پسرم خودم بزرگ کردم و تنها کمکم خانوادم بودن  همیشه احساس تنهایی می ...

خدا برات حفظشون کنه منم اگر پدرم فوت نکرده بود تا حالا صدبار طلاق میگرفتم تا بفهمه وقتی زن میگیره چه وظیفه ای درقبالش داره 

آخی ما زنا چقدر قوی هستیم حالا اگه یه مرد نامرد بی وجدان  همین حسو داشت نسبت به زندگیش می‌رفت ...

واقعا 

به خاطر شخصیت خودمون و بچه هامون 

خدا برات حفظشون کنه منم اگر پدرم فوت نکرده بود تا حالا صدبار طلاق میگرفتم تا بفهمه وقتی زن میگیره چه ...

مرسی عزیزم 

همچنین بچه شمارو گلم 

خدابیامرزه پدرت

میدونم خیلی سخته ولی قوی باش چون تو مادری و در قبال بچتم مسیولی گلم

مرسی عزیزم  همچنین بچه شمارو گلم  خدابیامرزه پدرت میدونم خیلی سخته ولی قوی باش چون تو م ...

زنده باشی عزیزم ممنون 

واقعا باید منم مثل شما راه خودمو پیدا کنم اینا که شوهر نیستن مترسک سر جالیزن 

مثلاً حامله بودم میگم بریم چکاپ میگه وقت ندارم بعد یهو داداشش زنگ میزنه زن منو ببر دکتر به اون میگه ...

به نظرم با اونا رودربایستی داره تو رو از خودش میدونه میگه اگه ناراحتم باشه بعدا از دلش در میارم ولی میترسه اونا از دستش ناراحت بشن یا قضاوتش کنن و شایدم مث شوهر من مهارت (نه گفتن) رو نداره

زنده باشی عزیزم ممنون  واقعا باید منم مثل شما راه خودمو پیدا کنم اینا که شوهر نیستن مترسک سر ج ...

آره عزیزم

وابسته بهش نباش 

اون عوض نمیشه گلم 

شما خودت تغییر بده تا کمتر اذیت بشی

باور کن منظوری نداره و اونا از تو عزیزتر نیستن فقط نه گفتن بلد نیس همین

میدونم گلم منم بالاخره تو این چندسال خیلیشو به روی خودم نیاوردم ولی خب بعضی وقتام آدم دلش میشکنه 

شما که شوهرت اینجوریه چطوری برخورد میکنی ؟

میدونم گلم منم بالاخره تو این چندسال خیلیشو به روی خودم نیاوردم ولی خب بعضی وقتام آدم دلش میشکنه&nbs ...

شوهر منم خیلی بهتر شده... قبلا مثلا شوهرم از سرکار که میومد تا یکی دوساعت از شدت خستگی برج زهرمار بود و من اصلا جرات نمیکردم درخواستی داشته باشم اگرم درخواست چیزی میکردم شروع میکرد دادوفریاد که خستم و... ولی یدفعه میدیدم شوهرم تازه 10 دقیقس از سرکار اومده بعد جاریم نسخه ی دکترشو میورد که شوهرم بره داروهاشو بگیره شوهرمم سریع میرفت میگرفت میورد... یا مثلا مریض بوده مامانش زنگ میزد که باباتو ببر تا فلان جا میرفت.... بعدها بهش گفتم مگه تو بچه ی تو دست اینا هستی؟ جاری خودش شوهر داره پسرشم بزرگه میتونه بره داروخونه... یا مثلا میگفتم (با زبون خوش و حالت دلسوزی نه اینکه دعوا کنما) میگفتم ای بابا مامانی میدونه تو الان خسته ای به اون یکی داداشت نگفته به تو زنگ زده... یه چند بارم شیطونی کردم گفتم مامانت به علی(داداشت) گفت منو برسون فلان جا علی هم گفت من حوصله ندارم.. اینم دید که اینا همیشه در هر صورت چه علی حرف گوش کن باشه چه نباشه همیشه احترامشو دارن سعی کرد از هر 5 خواسته 2 تاشو نه بگه... اوایل خودش روش نمیشد نه بگه به من میگفت زنگ بزن بگو نمیتونه و...