2777
2789

من روانپزشک رفتم اره منو تخلیه میکرد ولی اگه گوش شنوا گیر بیاری

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چی بود رفتی روانپزشک؟وسواس،افسردگی،اضطراب؟!دارو چی تجویز کرد؟!نتیجه ای داشت؟

دارو یادم نیس همه اینا فقط وسواس از نوع فکری میخوردم ای بهتر بودم ولی چن دفه سر خود قط کردم چون خسته میشم و ...

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
دارو یادم نیس همه اینا فقط وسواس از نوع فکری میخوردم ای بهتر بودم ولی چن دفه سر خود قط کردم چون خسته ...

منم رفتم روانپزشک،دارو میخوردم ی دفه ای سرخود قط کردم حالم خیلی بد شد،دوباره شرو کردم یه ده روزی میشه مصرف میکنم،امیدوارم جواب بده این داروها،منم وسواس فکری و اضطراب دائم دارم

سلام شما درمان شدید؟

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

سلام و درود بلهاز پودر موبر سنتی استفاده کردم بهترین نتیجه رو داد،فریز و غیره اصلا جواب نمیداد

سلام

فریز و پودر موبر چ ربطی به درمان اضطراب داره😑😑

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌