من غدد ری اکتیو توی سنوگرافی گردن داشتم که اندازه بزرگترینش ۱۷ میلی متر بوده آزمایشی سالم بوده ولی تنگی نفس و درد قفسه سینه گاهی دارم چیکار باید بکنم خیلی نگرانم کسی تجربه ای داره؟
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میبخشید شما اندازه غدد چقدره و آیا تغییر کرده؟ خارش داربد؟
برا من متعدده و بزرگترینشون آخرین بار ۱۸ میلیمتر در ۹ میل بود در یک طرف گردن و اون طرف ۱۶ در ۹.۵ میلی،،، اولش بزرگتر بود ولی هنوزم هست و کوچیک نشده گاهی دردم داره،اصلا من نمیدونم چم شده جدیدا غدد لنفاوی زبونم هم در دو طرف متورم شده دکتر بیماریهای دهان هم رفتم گفت چیزی نیست برو زندگیتو بکن ولی میسوزه،انقدر خستم و استرس دارم و کاری ازم بر نمیاد
هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
من که فعلا بیخیالشون شدم انقدر دکتر رفتم که نگو،ولی من اولین آزمایشم کم خونی شدید داشتم که دکتر یه خرده مشکوک شد که خدارو شکر ادنو با یه تسخه رفع کرد ولی خیلی بی جونم
هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞