2777
2789
عنوان

محبت

129 بازدید | 22 پست

این آقایون چرا اینجوری هستن من از پسری خوشم اومد تا فهمید منم خوشم میاد دیگه نمیاد سلف وا مگه چیه انگار میخوام چکار کنم . من حتی نگاه شم نمیکنم . فقط خوشم از خود شخص اومده عیبی داره من حتی قصد ازدواج هم باهمچین آدمی ندارم . به ادم ها محبت کردن هم نیومده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تازه جالبه اون برای من ناز میکنه  فکر میکنه کرم دارم

اگ کس دیگ ای هست ک آقاست و این طرف می‌شناسه جذبش کن با اون بیشتر حرف بزن بزار این حرصش در بیاد فک نکنه چ گوهی هست 

دختر پاییزی .وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵  
اگ کس دیگ ای هست ک آقاست و این طرف می‌شناسه جذبش کن با اون بیشتر حرف بزن بزار این حرصش در بیاد فک نک ...

کل شرکت من رو میشناسن پسر دختر بازرس اونجا هستم همشون چون چند ساله این موقع ها میام یکماه بعدش میرم خیلی تحویلم میگرن و منو دوست دارن این آقا فقط اینجوریه خودش قبلا بامن حرف زده بود ولی وقتی دید ازش خوشم اومده فرار کرد واقعا شاید اولش راستش نظری بهش داشتم الان اصلا

کل شرکت من رو میشناسن پسر دختر بازرس اونجا هستم همشون چون چند ساله این موقع ها میام یکماه بعدش میرم ...

الان حتی نگاهشم نکن اصلا نگاهش نکن انگار ک کلا وجود نداره بزار حساب کار دستش بیاد 

الان حتی نگاهشم نکن اصلا نگاهش نکن انگار ک کلا وجود نداره بزار حساب کار دستش بیاد 

من فقط تو سلف می دیدمش چون اونها زیرزمین بودن من طبقه دو اکثرا من رو میشناسن به هرکی بگه بازرس نسبت بمن نظر داشته میگن اون دختر خیلی خوبی بود شاید فقط خوشش ازت اومده همین

من فقط تو سلف می دیدمش چون اونها زیرزمین بودن من طبقه دو اکثرا من رو میشناسن به هرکی بگه بازرس نسبت ...

مردا رو ک میشناسی جو گیر عالمن......تا بفهمه کسی ازش خوشش میاد بیشتر کلاس میزان.بعد این سمتش نرو ممکنه بره چرت پرت بگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز