2777
2789
عنوان

محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا رو ک میشناسی جو گیر عالمن......تا بفهمه کسی ازش خوشش میاد بیشتر کلاس میزان.بعد این سمتش نرو ممک ...

من انقدر میدونم که حتی برای یه کار شرکت خصوصی با چ رابطه ای اومده برای من کلاس میزاره

من انقدر میدونم که حتی برای یه کار شرکت خصوصی با چ رابطه ای اومده برای من کلاس میزاره

دیده موقعیتت خوبه و فهمیده ازش خوشت میاد گفته کلاس بزارم رو ندم بیشتر جذب میشه نمیدونه تر زده قشنگ

دختر پاییزی .وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵  
بحث لیاقته افاق جون

اخلاقی که دارم هیچ وقت ادم ها رو از مدرک و سوادشون نمیسنجم دیدم بازتره شاید چون من آدم کم تجربه ای هستم واقعا کم تجربه بهتره بگم بی تجربه تو زمینه ارتباط با جنس مخالف تاقبل کارم صفر صفر بودم اعتماد به نفس نداشتم ادم ها رو ازر و سواد یا کارشون نسنجین بع ابعاد دیگه اش هم نکاه کنید این آدم با وجود اینکه دیپلمه بود وکار ساده ای داشت از من باسواد چند قدم جلو تر بود چون با حرفهاش من رو جذب کر  د ولی وقتی دید منم جذبش شدم بدش اومد فرار کر  د به جرات میتونم بگم من رو حد خودش ندید من شهرستانی اون تهرانی

دیده موقعیتت خوبه و فهمیده ازش خوشت میاد گفته کلاس بزارم رو ندم بیشتر جذب میشه نمیدونه تر زده قشنگ

شاید باورتون نشه سرپرست کارش که رئیس حسابداری از من خوشش اومده منتها اون نمیدونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز