2777
2789
عنوان

بیبی چک ،سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 57 پست
😢😢😢😢شرایط تو هم پس سخت بوده ،من اصلا باورم نمیشه بعد این همه سال جلوگیری برای این که بتونم قبلش ...

خدا خوووب میدونه چیو کجا ب ادم بده .شک نکن ی حکمتش فقط یگو‌الهی شکررررر...میدونی چقد ادم ارزو‌دارن جای تو باشن!؟؟ 

عزسزم وقتی بقول خودت یا این شرایط باردار شدی پش خدا میدونسته و صلاحتو‌دیده.سرخود گناه نکن.یذار ازمای ...

اولین چیز بعد بیبی فقط سقط به ذهنم رسید الان آروم تر شدم 😔هم دوست دارم هم ندارم واقعا نمیدونم حسم چیه،رفتم بیمارستان برای صبح اول وقت نوبت آزمایش گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌دقیقا عین‌خودتم ..کبد ضما گرید چنده؟دارو چی میخکری چیکار میکنی کلا برا کبدت!🥺

گرید یک رو به۲،لیور کر ،متوفورمین،یه سری دارو هم از دکتر طب سنتی گرفتم عرق خار مریم ،یه عرق ترکیبی دیگه که اسمشو نمیدونم با جنسینگ ،صبح به صبح هم چایی سبز می‌خوردم ☹️

خدا خوووب میدونه چیو کجا ب ادم بده .شک نکن ی حکمتش فقط یگو‌الهی شکررررر...میدونی چقد ادم ارزو‌دارن ج ...

نا شکری نمیکنم ولی این بچه بعد این همه چرتو پرتایی که خوردم میترسم عجیب الخلقه بشه یا نرمال در نیاد ،وگرنه بچه که نعمته

نا شکری نمیکنم ولی این بچه بعد این همه چرتو پرتایی که خوردم میترسم عجیب الخلقه بشه یا نرمال در نیاد ...

نترس.بسپار یخودش.ضمنا تا۴۵روز اپل جنین جفت نداره ک هرچی مادر میخوره بهش برسه فقط عین زالو خون تورو میخوره بعد جفت تشکیل بشه اونموقع باید رعایت کنی.ولی بنظرم فقط خدا باید بخواد

گرید یک رو به۲،لیور کر ،متوفورمین،یه سری دارو هم از دکتر طب سنتی گرفتم عرق خار مریم ،یه عرق ترکیبی د ...

خود لیورگل گیاهیه عزیزم.خارمریم و زردچوبه هم داره.تو غذاهات زردچوبه خیلی استفاده کن و حتتتتما روزی سی دقیقه پساده روی کن‌حتی تو‌خونه راه برو فقط...رژیم غذایی هم بیشتر سبزیجات باشع عالیه

نترس.بسپار یخودش.ضمنا تا۴۵روز اپل جنین جفت نداره ک هرچی مادر میخوره بهش برسه فقط عین زالو خون تورو م ...

خب خداروشکر خیالم خیلی راحت شد 🙂خون هم بخوره تا بترکه غلظت خون دارم😑نمیدونم چی پیش بیاد دیگه هر چی خدا بخواد 

خود لیورگل گیاهیه عزیزم.خارمریم و زردچوبه هم داره.تو غذاهات زردچوبه خیلی استفاده کن و حتتتتما روزی س ...

حتما،باید رعایت کنم دیگه 😐😐مریضی خر است

علایمتون شبیه مال منه تو تاپیک دیگه دیدم ،ایشالا که باردار باشین 🤲🌹

😭😭😭نمیدونم چی بگم فشارم افتاده پیشگیری هم کرده بودم تر خورد توش که جلو گیری مصرف کردم بازم نشد&nb ...

هیچی نمیشه عزیزم نگران نباش، من که خیلی خوشحال شدم بی بی چکتو دیدم 😍😍😍 مبارکه  

منم بچه خدا خواسته داشتم، صحیح و سالمه شکر خدا

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
هیچی نمیشه عزیزم نگران نباش، من که خیلی خوشحال شدم بی بی چکتو دیدم 😍😍😍 مبارکه   منم بچه خدا ...

ممنون عزیزم 😊قدم نو رسیدت مبارک باشه 🌹امیدوارم همیشه هم صحیح و سالم بمونه براتون💞