2777
2789
عنوان

بیبی چک ،سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بارداری،آزمایش بده برو متخص

😭😭😭نمیدونم چی بگم فشارم افتاده پیشگیری هم کرده بودم تر خورد توش که جلو گیری مصرف کردم بازم نشد  که بشه ،میترسم ناقص بشه ،چون اصلا رعایت غذایی و هیچ چیزی نداشتم از قهوه تا غذای تند ،شب برم آزمایش😭😭خدا کنه چیزی نشه ،ممنونم ازت🙏

عزیزم بدتر من که نبودی ،رژیم سخت و فشرده داشتم و هر روز باشگاه بدنسازی،بدترین فشارای عصبی،کم خونی شد ...

😢😢😢😢شرایط تو هم پس سخت بوده ،من اصلا باورم نمیشه بعد این همه سال جلوگیری برای این که بتونم قبلش حسابی برنامه ریزی کنم بعد بچه دار بشم یهویی بشه ،حس عجیب و ترسناکیه

😢😢😢😢شرایط تو هم پس سخت بوده ،من اصلا باورم نمیشه بعد این همه سال جلوگیری برای این که بتونم قبلش ...

گلم خدا صلاح بنده هاش رو بهتر خودشون میدونه پس اعتماد کن و بگو خودت دادی خودت هم نگه دارش باش

مشکل تیرویید ،و کبد دارم دارم دارو مصرف میکنم ،پیشگیری کرده بودم ولی از دستم خارج شد  کردم  ...

عزسزم وقتی بقول خودت یا این شرایط باردار شدی پش خدا میدونسته و صلاحتو‌دیده.سرخود گناه نکن.یذار ازمای شبدی دکتر ببینتت .نگو۱۶روژ شما از اون قاعدگی‌تا این قاعدگی‌یکماه وقت داری پس جنین ۱۶روژه حتی نظفه هم باشه بااازززز گناهه. اینکارو‌کنی ناشکری هست واگه خدا قهرش بگیره زندگیت کلا ب فنا میره و هزززااار درد دیگه یهت اضافه میشه بدترش اینه افشرده میشی..پکن.بشپار ب خدایی ک بهت هدیه داده