2777
2789
عنوان

خانومای شاغل بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 71 پست
مهندس نرم افزار برنامه نویس وب

دانشگاهشو رفتی یا فقط بیرون کلاس اموزش دیدی؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهندس نرم افزار برنامه نویس وب

ببین دارم چی بهت میگم

مباداااااااااااااا

مباداااااااااااااا کارتو ول کنیا 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
عه به نظرت ارزش داره یاد بگیرم بدی هاش چیه

هر جایی دورکاری ندارن اینم شرکت پدرمه تازه گفته میخواد از ماه دیگه دفتر تهران رو راه بندازه و من حضوری میشم،از الان عزا گرفتم ،چون واقعا نمیتونم بیرون از خونه کار کنم بچه هام محصل هستند و نمی‌رسم بیرون باشم ،ولی کلا کار حسابداری یاد بگیری خوبه منم تجربی یاد گرفتم ،سختیش استرسشه

یه نظرت با ده سال سابقه بعد از بیمه بیکاری دوباره کار با حقوق 15 اینا پیدا میشه ؟

بله احتمالش هست 

مخصوصا اگه

روزمه خوبی داشته باشی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نی نی سایت فقط ترغیب به خانه داری

اصلا و ابدا نباید کارشو ول کنی

باید ادامه بده

باااااید 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
هر جایی دورکاری ندارن اینم شرکت پدرمه تازه گفته میخواد از ماه دیگه دفتر تهران رو راه بندازه و من حضو ...

استرس چی

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
متاسفانه ازم دزدی شد دوبار دیگه میترسم

دیگه اگر ریاضی خوندی و برنامه نویسی بلدی باید منطق بلد باشی. اینکه دوبار یه اتفاقی برات بیفته دلیل بر این نیست که همیشگی هست. با آدمای مورد اعتماد اطرافت توی فامیل و همسایه مساله رو مطرح کن و آدم مطمین پیدا کن. بازم توی ساعاتی که توی خونه هستی بخواه که بیاد و تمیز کنه. در حضور خودت. خودت مثلا غذا درست کن برای طول هفته و کمی استراحت کن و اون هفته ای یک بار یا دو هفته یه بار تمیز کاری کنه. 

دیگه میل خودته که برنامه نویسی رو انجام بدی که حقوقش خوبه و کار تخصصی هست یا شستن مثل کف آشپزخونه که هر کسی سالم باشه با یک ساعت آموزش دیدن می تونه. 

نی نی سایت فقط ترغیب به خانه داری

علاوه بر ترغیب حسادتم همراهشع