2777
2789
عنوان

خانومای شاغل بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون همه درس و تلاش و زحمتم چی پس کلی اموزش دیدم کلی وقت 

منم شاغلم یه موقع هایی خسته میشیم طبیعیه ماشین که نیستیم . تو این هفته تعطیلی داریم میتونی راحت کارهات رو تو دو روز تعطیلی انجام بدی . یکم به خودت انگیزه بده و شروع کن . اگر دائم خسته ای ممکنه کمبود ویتامین یا آهن داشته باشی یه چکاب بده . بچه داری ؟

یکبار کلا از دم تمیز کن شده کمک بگیر

بعد چک لیست داشته باش ...یعنی هر روز شستن ظرفا و جاروبرقی و گردگیری داری +مثلا یخچال تکونی 

فرداش همون کارا+کمد لباسا

روز بعد ...+سرویس بهداشتی و حموم

من انجام میدم تازه شاغلم هستم البته شیفتی ؛که کمک بزرگیه

بچه هم دارم کوچیک

منم مثل توام، خییییییییییلی خسته ام، روح و جسم با هم ،تصمیم دارم اگه قبول کنن مرخصی های استحقاقی امو یکجا بگیرم و چند ماه بشینم توی خونه، خودمو آپدیت کنم، برا کنکور بخونم، آموزش‌هامو تکمیل کنم و طعم زن خانه دار بودنو بچشم.

من دورکارم داخل خونه کار میکنم۱۵ ،حسابدارم

عه به نظرت ارزش داره یاد بگیرم بدی هاش چیه

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
انقدر کار رو سرم ریخته که ظهری گریم گرفته بود الانم از خستگی نمیتونم پاشم کار کنم

از یه زن قدرتمند بعیده

قبلا هم این کارارو انجام دادی 

اولین بارت نیست یه شربت بخور یه آهنگ شاد بزار گوشت به کارات برس دخی ♥️♥️❤️❤️❤️

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

منم شاغلم، برای کار خونه کمکی هم ندارم تازه شوهرمم کمک نمیکنه، باشگاه میرم هرازگاهی دستی هم به خیاطی میبرم، البته بچه ندارم خداروشکر

ولی با برنامه ریزی همه چی ممکنه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن