2777
2789
عنوان

خانومای شاغل بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 71 پست
پس دقت زیاد میخواد خسارت بزنی پایه خودته نه؟ 

نه ،نمیزارم بابام بفهمه ،اون دفعه فروش رو تهدید کردم که اگه حاجی بفهمه من می‌دونم با شما ،صد تومن از کسی طلب داشتیم یادم رفته بود طلبکاریم ،که خدا رو شکر فروش حل کرد موضوع رو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ،نمیزارم بابام بفهمه ،اون دفعه فروش رو تهدید کردم که اگه حاجی بفهمه من می‌دونم با شما ،صد تومن از ...

ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم ❤️

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
عزیزم زمینه وب من فعالم اگر اندروید و ویندوز و اینا هستی نمیتونم کمک کنم اگر وب میخای کار کنی فران ...

ببین

در مورد این توضیح میدی من طراحی سایت می خوام کار کنم

میشه توضیح بدی چه قدر طول می‌کشه یاد بگیرم

البته بگم فوق العاده با استعداد و زرنگم 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

کاش نی نی سایت همیشه این جوری بود هر کی هرچی بلد بود به یکی که علاقه مند بود یاد بگیره توضیح میداد و راهنمایی میکرد

💖💖

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
مشکل من کارم نیست من شغلم جوری که باید دایم اپدیت بشن اطلاعاتم تایمی که خونم باید اموزش ببینم نیر ...

خب یه جمعه ای وقتی بگو بیاد.. خودت استراحت کن یا همه کارهایی که جمعه می کنی. بعد بگو اون هر بار یه قسمت کابینت ها رو بریزه بیرون. 

بعدشم احتمالا نیاز به مرخصی داری. هر آدمی دوست داره که هر از گاهی یه نفسی بکشه. یه کار متنوع بکنه . رسیدگی به خونه اش رو مدیریت کنه. 

یکسال عزیزم  برا شروع برو html css یادبگیر سایت راکت خیلی خوبه

ممنونم عزیزم 

خوشبحالت . من گرفتار مهدم . کل حقوقم رو میدم خرح مهد بچه ها

یک راهنمایی شاید بدردت خورد ...همکار من مثل شما پول مهد میداد بعد وام گرفت از پول وام شهریه مهد میداد..و می گفت قسط وام (البته ایشون گشته بودن وام درصد پایین از مهر  ایران  پیدا کردن) از پول شهریه کمتره! نمی دونم کارش درسته یا نه فقط میدونم خیلی اقتصادیه