2777
2789
عنوان

چه جاری عجیبی

1125 بازدید | 29 پست

به توصیه و خواهش همسرم چند روز پیش رفتم کمک .دو سه تا وسیله با هم بسته بندی کردم فرداش زنگ زد تشکر کرد 

چند روز بعد که همسرم رفت سفر زنگ زد جویای حال شوهرم شد .گفت خواستی بیا خونمون

روز بعدش من پنج عصر زنگ زدم بیام دخترم دلتنگی می کرد .گفت تا شش میرسم می زنگم 

شش شد شش و نیم زنگ زد خودمون میایم دنبالت تا برسیم شد هفت 

من نیم ساعت نشستن پاشدم .تشکر کردم اومدم .گفتن شام بمون داشتیم شام می پختم ولی چون دیدم خانواده جاری میان نموندم 

بعد مادرشوهرم امروز گفت همون شب زنگ زده به پدذشوهرم که ما شام پختیم نموند ‌.در حالی که تازه داشت شام می پخت برای خانواده خودش .منم گفتم ممنون نمی مونم .

از کمک کردنم چیزی نگفته ولی گله کردن خوب بلده .منم به مادرشوهر گفتم جای شوهرم خیلی خالی بود نتونستم بمونم .خواهرم هم داشت میومد خونه مون

بچه جاری هم دیروز مریض بود بردن دکتر 

زنگ زدم حالشو پرسیدم که نگه فردا من حال شوهرشو پرسیدم اون نگفت 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا از کمک من چیزی نگفته ...

خودت گفتی دوسه تا وسیله باهم بسته بندی کردیم،باید تو روزنامه آگهی میزد اعلام می‌کرد به همه ؟؟؟ دلتو بزرگ کن

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

[QUOTE=308671196]چرا از کمک من چیزی نگفته ...[/QUOTE

جاری است دیگرررر😉خب برات خیلی مهمه توهم توی صحبت هات به مادرشوهرت بگو از کمک کردنات، ولی من کلن بیخیال این چیزام بگه نگه مهم نیست تو خودت خاستی کمک رسوندی دفعه بعد اینکارو نکن

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪
گله کرده از م چرا نمونده  ولی نگفته که آره اومده کمک

شاید گله نکرده همینطوری تعریف کرده که شام نموندی مادرشوهرت بد منظور رسونده.  احساس میکنم ازون آدمایی که از کاه کوه میسازی عزیزم ..اون شب دنبالت هم اومدن دیگه خودت نموندی 

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

[QUOTE=308671196]چرا از کمک من چیزی نگفته ...[/QUOTE جاری است دیگرررر😉خب برات خیلی مهمه توهم توی ص ...

برای منم اتفاقا مهم نیست حتی نگفتم هم به مادرشوهر 

ولی برام خیلی عجیب ه آدم تک بعدی 

من همیشه از خوبی و بدی با هم میگم .البته الان دیگه هیچی نمیگم

شاید گله نکرده همینطوری تعریف کرده که شام نموندی مادرشوهرت بد منظور رسونده.  احساس میکنم ازون آ ...

نه من اصلا خیلی وقته برام مهم نیست 

ولی اینکه شبانه زنگ بزنه به پدرشوهر گله کنه بد نیست ؟

حتی من خودم نپرسیدم مادرشوهرم گفت 

[QUOTE=308671196]چرا از کمک من چیزی نگفته ...[/QUOTب

با جاری هیچوقت گرم نگیر ارتباطت در حد سلام علیک خلاص

هیچوقت انتظار نداشته باش خوبیتو بگه محاله

جاری فقط دنبال اینه خودتو عزیزتر کنه

بچه رو ببر پارک خونه اقوام ولی خونه جار ی نبر.ارتباط بسیار محدود وگرنه ضرر میکنه همه جوره نمیخواد هی احوالشونو بپرسی نتیجه عکس میده