2777
2789

واقعا از فیس خودم راضی نیستم و امیدوارم تغییر کنم

۱۷ام

شما چطور بودین؟

کلا ورم شدم 

چشام شده قد نخود بینی و صورت باااااد کرده

جوووش 

اصن یه وعضیی 

پس چرا دوستام اوت شکلی نیستن:/

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوران بلوغ زیاد تغییر نکردم خوشبختانه 

ولی بازم الان راضی ترم قطعا

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
همچنین من چشمام تو بچگی به شدت درشت بینی کوچیک الان چشا ریز دماغ سه من با انحراف اما خب اهمیت نمیدم ...

فک کردم که تنهام🥲🦖😂هی میخام نرم جلو اینه نمیشهه

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

من تو بلوغ صورتم کشیده بود جووووووششششششش شدید ،ابروها رو هم ک برنمیداشتم دماغ ضایع لب باریک ،،،الان پوستم صاف شده دماغمو عمل کردم اصلاح کردم و لبمم بعد عمل بهتر شده بود ولی باز ژل زدم خداروشکر الان تو سن ۲۱خوشگلم😁حالا با همون قیافه داغون تو نوجوونی ی عالمه خواستگار هم داشتما😂

ی تازه مامان💗