2777
2789
عنوان

دارم میترکم🤬

132 بازدید | 9 پست

بخدا انتقام تک به تک کلماتی که بهم گفتن و تیکه هایی که بهم پروندن رو میگیرم

نشونشون میدم من همون آدم قبلییم که یه بار عصبیم کردن و طوری دهنشونو بستم که خودشون دهنشون باز موند

نشوووووونشووووووون میدم بدجنسای حسود رو 😡😡😡😡😡

فکر میکنن بازی با نقطه ضعف یه آدم جالبه و باعث شکستنم میشن؟؟؟؟

هه کور خوندن این طرفند برا یه سال پیش کاربرد داشت که من افسرده و عصبی بودم😡😡😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای به ظاهر دوستم جلو بقیه از نقطه ضعفم استفاده کردن و قلبمو شکستن و تو شکستگی قلبم آتشفشان فوران ...

میفهممت منم سراین با رفیقم کات کردم جالب اینجاس تازه داره گند کاریاش پشت سرم ب گوشم میرسه

حالا چیشده 

یه دختری بود درسش متوسط بود

بعد اونایی که خرخون بودن براش عشوه میومدن و سال بعد اون دختر خرخونی کرد و از همه حتی نابغه کلاس(مثلا نابغه وگرنه خرخون بود فقط) جلو زد

بعد رفتن دبیرستان نابغه سابق رفت تیزهوشان و اون دختر احمق که من باشم ازمون تیزهوشان ندادم و دبیرستانرفتم غیرانتفاعی و اونجا باوجود اینکه نفر اول بودم از تیزهوشانیا عقبتر بودم و دوران کورونا وفلان....

برا همین افسرده شدم که چرا کسی که من جلوش زدم حالا جلومه...

کنکور دادیم من برا کنکور نخونده بودم و همینطوری آزمون دادم اما خرخونه که خیلی خونده بود اسمش پزشکی نیومد

من رفتم پیش بهترین مشاور شهر که از قضا اون خرخونه پیشش بود

حالا دوستام میان یه تیکه هایی بهم میندازن که مثلا مشاورت تورو با التماس و روی زنی قبول کرده ولی ازون خرخونه حتی پولم نگرفت و.....

درسته که مدیر مدرسم روی زنی کرد ولی التماس نکردم بعدشم اون خرخونه از سال دهم پیش مشاوره بوده

دوستامم ازین میسورن که مشاورم قبولشون نکرده و بهم تیکه میندازن و کلی حرفای دیگه این بعد از دوران راهنماییم که جلو خرخونه زدم دومین باریه که انقد عصبیم و میخوا بهشون بفهمونم بازم میتونم بهتر ازون خرخونه شم😡