2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم خوابمو کنترل کنم

401 بازدید | 36 پست

صبح از ساعت ۹بیدار میشم ولی میخابم باز مثلا یبار ساعت ۱۰،۱۱اینا هی بیدار میشم ولی نمیتونم از جام دل بکنم دوباره میگیرم میخابم چرا اینجوریم

ی تازه مامان💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نمیتونم کنترلش کنم😐آرزو به دل موندمه تا ساعت ۱۱ بخوابم

عین مرغ و خروسا شبا ساعت ۱۱_۱۲ خوابم میگیره

صبحام ۷_۸ بیدارم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

[QUOTE=308658823]منم نمیتونم کنترلش کنم😐آرزو به دل موندمه تا ساعت ۱۱ بخوابم عین مرغ و خروسا شبا ساعت ۱۱_۱۲ خوابم می ...[/QUO]

وای مثل من 

اللهم عجل لولیک الفرج ۰۰/ از چیزی که باید ترسید خود ترسه..... تورک قیزی

منم خیلیی میخوابم

همین الان هم داخل رختخوابم 

ساعت 9 و اینا بیدارم ولی تا بعدش همش تو رختخوابم🤦🏽🤦🏽

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :))