2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم همون ۷و نیم به ساعتها هم که دست نزدن تعطیلی شنبه خبر دارید تصویب شده یا نه؟

ن من یادم میاد ۷ باید مدرسه میبودیم من همیشه دیر میرفتم ۷.۳۰ معلم تو کلاس بود همیشه یه برگه تاخیر از دفتر میگرفتم میرفتم کلاس😂 ۲ سال پیش فارغ التحصیل شدم

دِل قوی دار،که بنیادِ بَقا مُحکم از اوست🌱🧡
منم منتظر این خبرم ولی هنوز تصویب نشده خدا کنه بشه

برای چی میخواد تعطیل بشه؟ دوتا محصل دارم از دنیا بی خبرم😅🤣

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کلاس چندم هستن باید چه ساعتی مدرسه باشن؟

سال گذشته متوسطه اول و دوم دخترا۷/۱۵صبحگاه داشتن و پسرا ۷/۳۰صبحگاه شروع میشد

ابتدایی دخترا هم از ۷/۴۵صبحگاه شروع میشد  

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

چ فرقی با پنجشنبه جمعه داره

بجای پنج شنبه میگن شنبه تعطیل میکنن چون بقیه دنیا شنبه یکشنبه تعطیله اگه ایرانم شنبه باشه بهتره از پنج شنبه 

چقد شنبه یکشنبه شد😂خلاصه که با دنیا هماهنگ میشه تعطیلی

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم