2777
2789
نگید توروخدا الان بابد چه کرد

فقط دونفر میتونن این مشکل حل کنن یکی تو تهرانه یکی تو گیلان ، من پیش گیلان رفتم اینقدم بدم خیلی شلوغه و خیلیا از استان های دور کشورم پیشش میرم این چیزا شوخی بردار نیست باید درمان بشه

مثل دکتر یه سری افراد هستن که باید روحتو نجات بدن اینا هم همینن

البته باید باور داشتی باشی وگرنه میگی الیه و پیشش نمیری وقتی پیشش ادم بره خوب میشه بعد به این باوره ادم میرسه منم همینطوری بودم  و باور نداشتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

13 سالشه نه تو روز هم دیده وقتی تنها میشه سریع میان سراغش یه بار رفتم آشغالا رو بندازم بچه کوچیکم دن ...

اخی عزیزم چقدر اذیت میشه 

کاری نتونستی بکنی براش بهتر بشه؟

نمیتونم یا قاطیت بگم مشکل منو داره اما اون کارشو بلده ذره ذره کاراشو پیش میبره از قبل میدونه باید چط ...

کی اون جنه؟ خواهرم میدید ولی رفت پیش دعا نویس درست شد. این دقیقا عین خواهرم سایه میبینه صداش میزنن حتی دست رو شونش گذاشتن. به نظرت برم پیش دعانویس؟ 

ببرش یه روحانی یادعانویس براش دعابنویسه که دیگه نیان پیشش ،تنها نزارش شبا پیش خودت بخوابونش

از وقتی فهمیدم شب دیگه میاد پیش ما ولی همین الان گفت حس میکنم پشت در اتاق تو حال وایساده نخوابید الان هردومون بیداریم

ببرش یه روحانی یادعانویس براش دعابنویسه که دیگه نیان پیشش ،تنها نزارش شبا پیش خودت بخوابونش

تو شهر غریبیم دعا نویس نمیشناسم باید صبر کنیم وقتی رفتم شهر خودم ببرم ولی به کسی نگفتم فقط منو باباش میدونیم

کی اون جنه؟ خواهرم میدید ولی رفت پیش دعا نویس درست شد. این دقیقا عین خواهرم سایه میبینه صداش میزنن ح ...

دعا نویس بنظرم نمیتونه کاری کنه اینجور مشکلات و فراتر از اونو فقط دونفر میتونن حل کنن من پیش یه دعا نویس رفتم اما نفهمید مشکلم چیه واقعا هم نمیتونن اگه بگن میدونیم و میتونیم کلاه برداریه بنطرم،  دعا نویس اگه خیلی معتمد باشن اون دونفر حتما میشناسن بعضیا که میدونن میگن کار ما نیست و باید پیش این دو نفر برید

از وقتی فهمیدم شب دیگه میاد پیش ما ولی همین الان گفت حس میکنم پشت در اتاق تو حال وایساده نخوابید الا ...

بخشیدکه میترسونمت شایدمیخوان ببرنش که وقتی تنهاس میان سراغش (به خودش نگی)حتما صبح دعانویس پیداکن ببرش

فقط دونفر میتونن این مشکل حل کنن یکی تو تهرانه یکی تو گیلان ، من پیش گیلان رفتم اینقدم بدم خیلی شلوغ ...

تهران کجا؟ گیلان کدوم شهرش؟ میشه بگی؟ من خواهرم اینجوری بود تو مشهد رفت پیش یکی درست شد 

تهران کجا؟ گیلان کدوم شهرش؟ میشه بگی؟ من خواهرم اینجوری بود تو مشهد رفت پیش یکی درست شد 

تهرانو نمیدونم ولی گیلان شفت هست یکی از روستاهاش که تو مناطق کوهستانی هست بری شفت همه میدونن دقیقا کی میگی دقیق راهنماییت میکنن

باز میگک دعا نویس معتمد میشناسی اونا اون دونفر میشناسن ادرس دقیقا بهت میگن