2777
2789
تهرانو نمیدونم ولی گیلان شفت هست یکی از روستاهاش که تو مناطق کوهستانی هست بری شفت همه میدونن دقیقا ک ...

شفت تا حالا نرفتم یه دونه شوهرم  سراغ داره ولی من قبولش ندارم اونی که خواهرم پیشش رفته بود خیلی خوب بود مشکلش حل شد ولی آدرسشم ندارم نمیدونم به خواهرم بگم؟ پسرم میگه به کسی نگو وگرنه بیشتر اذیتم میکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر منم 13 سالشه یه مدت کنجکاو بود در مورد جن‌ اینقدر دنبالشون کرد تو مجازی کلیپ میدید جنگیرو فیلم ت ...

ببخشید قضاوتت کردم ولی خواهرم این موضوع ساده ای نیست که بیخیال ازش بگذری بچه شما داره ذره ذره اب میشه خیلی سخته دیدن اجنه ،روی روح و روان پسرت تاثیر میزاره خواهشا اولویت اول زندگیت درمان پسرت باشه،از نون شب واجبتره

نه بابا من ازخودم دراوردم تاحالاندیدم ونشنیدم،اخه ایشون میگن تاپسرش تنهامیشه میان سراغش،،چقد این بچه ...

خواهرمم وقتی تنها میشد میومدن سراغش اون بد بخت که همیشه تنها بود حتی یه بار میگفت یه بار تا تو بدنم نفوذ کردن 

شفت تا حالا نرفتم یه دونه شوهرم  سراغ داره ولی من قبولش ندارم اونی که خواهرم پیشش رفته بود خیلی ...

اخه این مشکل لامصب یه جوری بده به فامیلم بگه میگن یارو فلانه و بسار ، حتمی خوبم بشه با یه دید دیگ نگاش میکنن

ببخشید قضاوتت کردم ولی خواهرم این موضوع ساده ای نیست که بیخیال ازش بگذری بچه شما داره ذره ذره اب میش ...

تو شهر غریب اینجا دعا نویس نمیشناسم باید برم شهر خودم که الان شرایط شو ندارم فعلا تنهاش نمیزآریم شبم پیش خودمونه ولی خوب با کوچیکترین اشاره فرصت گیر میارن میان سراغش

تو شهر غریب اینجا دعا نویس نمیشناسم باید برم شهر خودم که الان شرایط شو ندارم فعلا تنهاش نمیزآریم شبم ...

اینم فکر خوبیه ، ولی بعید میدونم اگه مشکل همراه بودن جن باشه اونا بتونن حلش کنن کار اونا تین نیست یعنی توانشو ندارن و نمیتونن تشخیص بدن اخر سرم اون دونفر پیشنهاد میکنن البته حتی دعانویسی برین که مطمئن مطمئن بهش هستین

اینم فکر خوبیه ، ولی بعید میدونم اگه مشکل همراه بودن جن باشه اونا بتونن حلش کنن کار اونا تین نیست یع ...

میگم که خواهرم دقیقا عین پسرم میدید مو به مو علائمشون عین همه اون رفت پیش یه نفر درست شد الان چند ساله دیگه نمیبینشون اگه آدرس اونو ازش بگیرم خیلی خوبه ولی الان ما یه شهر دیگه زندگی می‌کنیم شهر خودمم خیلی دوره از اینجا ببینم تا آخر شهریور شاید شرایط جور شد انشالله رفتم

اینم فکر خوبیه ، ولی بعید میدونم اگه مشکل همراه بودن جن باشه اونا بتونن حلش کنن کار اونا تین نیست یع ...

یه بار تو حال نشسته بودیم من بچه کوچیکه رو برداشتم بردم تو اتاق تو همون چند ثانیه یهو سایه دید

میگم که خواهرم دقیقا عین پسرم میدید مو به مو علائمشون عین همه اون رفت پیش یه نفر درست شد الان چند سا ...

انشالا جوربشه اما تا اون مدت شما اسپندوکندر وزغال بگیر هرشب یاعصری چندتیکه زغال روشن کن اسپند وکندربریز توش دودکن عالیه اجنه فرارمیکنن ازاون خونه ،خیلی هم مفیده دودکردن اسپند هم رزق وروزیتون زیادمیشه هم میکروب و ویروس رو میکشه اجنه هم فرارمیکنن حتما فردا امتحان کن هرررشب

این دستورات رو هرروز انجام بده،تا آخر عمر ترک نکن

هرروز ۴ قل ، آیه الکرسی ،وان یکاد
سه مرتبه سوره عادیات ، سه مرتبه سوره همزه ، هفت مرتبه سوره قریش بخون
حرز صغیر امام جواد ع رو بنویس همراه خودت و همسرت و فرزندت باشه،هرروز هم بخونین

هرروز بخون و به خودت و اهل خانوادت فوت کن👇👇👇
🌻دستور حصار:
یه بار آیت الکرسی و ۳بار هرکدام از سوره های توحید و ناس و فلق

🌻زمان.... ۳ موقع:
 بعد از نمازصبح، قبل از غروب و قبل از خواب

🌻خواص:
دورمون حصار ایجاد میشه و از سحر و چشم زخم و جنزدگی جلوگیری میکنه
بار اول بعد از طلوع که میخونی در طول روز ازت مراقبت میکنه، قبل از غروب در طول شب ازت مراقبت میکنه و قبل از خواب در طول خواب شبت ازت مراقبت میکنه و برات حصار درست میکنه

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083