بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم شرایطشو ندارم دقیقا این علایمو دارم و فقط نگران بچه مم😔
ن من نمیگم جن واین چیزا هس.چون زیاد سمت این مسائل نیستم ن رد میکنم و ن تایید میکنم.ولی نمیدونم چرا حس سنگینی هس تو خونم همه هم متوجهن وبهمون میگن بلندشید ولی چاره نداریم 😪
من متاسفانه خانوادم زمانی که نوزاد بدم منو یک مدت تنها گذاشتن تا سن ۱۷ سالگی عذاب داشتم میکشیدم یه ج ...
من پسرم تازگیا حسشون میکنه بیشتر وقتی تنها هست سایه هم میبینه همین الانم بیداره از ترس اومد تو اتاق پیش ما بخوابه جلوی در جاشو انداختم ولی دیدم بیداره میگم چیه چرا نمیخوابی گفت حس میکنم الان پشت همین دره تو حال
عزیزم دختر منم ۶ سالشه دوماهه که جابجا شدیم اینقدر کلیپایی که همدیگرو میترسونن دیده حالا از پشت در م ...
پسر منم 13 سالشه یه مدت کنجکاو بود در مورد جن اینقدر دنبالشون کرد تو مجازی کلیپ میدید جنگیرو فیلم ترسناکو این چیزا الان چند وقته حضورشونو حس میکنه سایه هم میبینه اینقدر دیده که جذبشون کرد به خودش
یا خدا چندسالشه پسرتون؟ شبا فقط؟ بچه من در طول روز میترسه این عجیبه
13 سالشه نه تو روز هم دیده وقتی تنها میشه سریع میان سراغش یه بار رفتم آشغالا رو بندازم بچه کوچیکم دنبالم گریه کرد اومد این تنها شد داشتم برمیگشتم دیدم پسرم دویید اومد تو کوچه منو صدا کرد گفت زود بیا الان تو خونه بود دیدمش