2777
2789
بچت چند سالته ؟ تنهاش که نذاشتی ؟ بچه نوزاد به هیج عنوان نباید از مادرش یا اطرافیانش جدا بشه از یه م ...

نه حتی یک بار تنهاش نذاشتم، ۴ سالشه

میشه واضح توضیح بدید، 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چراااا میشه توضیح بدی  من نمیترسم بگو لطفا

من متاسفانه خانوادم زمانی که نوزاد بدم منو یک مدت تنها گذاشتن تا سن ۱۷ سالگی عذاب داشتم میکشیدم یه جن همرام بود از بچکی تا اون موقع ۱۵ سالم ازم بزرگ تر بود بلاهایی سر اورد که نگو به طور غیر طبیعی بچگی شیطون غیر عادی بودم  و بزرگ شدن اسیبرهای جنسی بهم وارد میکرد تونستم بعد از شش ماه درمان از دستش خلاص شدم الان خیلی اوضام خوبه تو رو خدا مواطب بچه هاتون تو دوران نوزادی باشین تا چهال روز اول تنهاش نذارین

چیزی ک میگی رو حس کردم واقعا خیلی بده ولی شرایط بلندشدن ازشو نداریم😔😔از وقتی توش اومدیم همش بدبیاری و مریضیم و اصلا پیشرفت نکردیم..انگار در جا میزنیم.خیلی بده علتشم نمیدونم چیه.

چیزی ک میگی رو حس کردم واقعا خیلی بده ولی شرایط بلندشدن ازشو نداریم😔😔از وقتی توش اومدیم همش بدبیار ...

منم شرایطشو ندارم

دقیقا این علایمو دارم و فقط نگران‌ بچه مم😔