2777
2789
یکی ۴۲ تا رل داشته گفتم

ولی چیز عجیب و غیر قابل باوری نیست متأسفانه😔😂

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

https://uupload.ir/view/647f5dee3b77503a3b315dbeaf0943498a1e62275e07f865a3eacbb2_r92.mp4/ http ...

از من می ترسید؟!😂

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
اومدممم بیو نمیدی؟

سانازم ۱۷ سالومه یه عدد پیشی هستم 

پیشی ماما مری   

@mim_min        ایشون مامان مری ان 

آره دیگه 

شومام بیو بده بیبم!

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

طی ۴ ماه ۴۲ رل تا رل پیدا کرد بیشهور گاو🤣🤣

چند اشغال بوده هرکی بودههه مگ عروسکههههههه کی بودهههه؟

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))
من بهترین دروغ گواممم😌

ولی من اصلاً نمیتونم دروغ بگم، سریع پته خودمو میریزم رو آب😂

عو خوشبختم خوشبختم😌💜💫منم النازم ۱۸

😌🫂حالا با بچه ها اشنات کنم .. 

@عسل_هسدم  

@هعییی_زندگیی  

@هیییی_زندگی  

@mim_min‍ 

@asalarmy‍ 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

داداشم شکست عشقی خورد بیچاره 🤣

رل داداشت بوده اون خر؟😂

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))