2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت شیرده هست 😂

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

شیر برنج

آبگوشت و کلا غذاهای ک تلیت داشته باشه

چای کمرنگ و خرما 

کپسول شیرافزا 

در ضمن شیر ده هم نیستم نامزد دارم

جهان را با نسیم پرچم سرخت تکان دادی❤تو با جان دادنت بر هر امید مرده جان دادی❤به خاک افتادی و تاریخ با افتادنت برخاست❤زمین افتادگان‌ را اشتیاق آسمان دادی❤چگونه از تو ای احسان مطلق دست بردارم❤که حتی دشمنت را هم در آغوشت امان دادی❤

قرص لاکتاوال 

پودر ترومام

و پودر گالاتومید

غذا هم تخم مرغ با کره محلی حلیم آبگوشت ماهیچه 

بعدم ببین شیرت به چی میاد من مثلا چون عاشق قرمه سبزیم شیرم باش زیاد میشع

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

به نظرم بدن هر مادری با یه چیزی واکنش نشون میده.

مثلا من با فسنجون و کاچی و مغزیجات سینم پر میشد

یا زنداداشم بلافاصله بعداز خوردن کال جوش.

ولی در کل مایعات و غذاهای مقوی مثل آبگوشت و فسنجون و ...

باعث افزایش شیر میشن.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
یکی بگه برای خشک شدن شیر چی خوبه؟

هر چی کمتر شیر بدی به بچه ت زودتر خشک میشه چون مکیدن کودک باعث تحریک جریان شیردهی میشع اول وعده ی شیردهی روز رو حذف کن کم کم اینجوری جلو برو اخر سر وعده ی شب رو حذف کن خشک میشه

من یه مدت هر روز زیره دم میکردم میخوردم اونم تو این گرما برا شیر خوبه اما بی نهایت اشتهامو کور میکرد و دیگه نمی‌تونستم چیزی بخورم و خودم هی لاغر تر شدم. انقدم داغ میکردم کلا گذاشتمش کنار. الان یه ماهه فقط مولتی ویتامین میخورم و اشتهام بهتر شده. همه چی میخورم شیرم کم نمیارم. خود مولتی ویتامین هم خوبه برا شیر

هر چی کمتر شیر بدی به بچه ت زودتر خشک میشه چون مکیدن کودک باعث تحریک جریان شیردهی میشع اول وعده ی شی ...

بچم ولم نمیکنه همش بهم میچسبه من یه شیفت نیستم خونه بازم تا میام میچسبه ۱۵ ماهشه شیر خشکم میدم بهش فکر کننن

من خیلی ساده ام و این انگار خوب نیست....