ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
جهان را با نسیم پرچم سرخت تکان دادی❤تو با جان دادنت بر هر امید مرده جان دادی❤به خاک افتادی و تاریخ با افتادنت برخاست❤زمین افتادگان را اشتیاق آسمان دادی❤چگونه از تو ای احسان مطلق دست بردارم❤که حتی دشمنت را هم در آغوشت امان دادی❤
بعدم ببین شیرت به چی میاد من مثلا چون عاشق قرمه سبزیم شیرم باش زیاد میشع
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
هر چی کمتر شیر بدی به بچه ت زودتر خشک میشه چون مکیدن کودک باعث تحریک جریان شیردهی میشع اول وعده ی شیردهی روز رو حذف کن کم کم اینجوری جلو برو اخر سر وعده ی شب رو حذف کن خشک میشه
من یه مدت هر روز زیره دم میکردم میخوردم اونم تو این گرما برا شیر خوبه اما بی نهایت اشتهامو کور میکرد و دیگه نمیتونستم چیزی بخورم و خودم هی لاغر تر شدم. انقدم داغ میکردم کلا گذاشتمش کنار. الان یه ماهه فقط مولتی ویتامین میخورم و اشتهام بهتر شده. همه چی میخورم شیرم کم نمیارم. خود مولتی ویتامین هم خوبه برا شیر