2777
2789

اعتراف کنید.... 

من خودم مثلا یبار دختر داییم گوشی خریده بود خیلیییییی پوزشو میداد منم اون موقع زیاد فیلمای جم میدیدم ک همش علیه هم توطئه میکردن قشنگ روم تاثیر گذاشته بود بعد با حالت خبیثانه وختی از اتاق رف بیرون باطری گوشیشو بردم انداختم چاه دسشویی 😐😑

واقعا نمیدونم چرا همچین کردم اصلا ادم حسودی نیستما😐🤣

میدونم پشماتون نریخت ولی شما بگید برا من بریزه🤣

والا ریخت

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش چی شد؟ 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

خیلی لیمو میدزدیدم 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

دوستم گفت همسایمون زن میاره

من نمیشناختمش

از قضا تو ماشین بودیم راننده زن بودو منو یه خانمی هم بودیم بحث خیانت افتاد

گفتم دوستم گفته همسایمون زنشو به فلان بهونه میفرسته شهرستان تا زن بیاره

یعنی هرچی گفته بودو گفتم

نگو زنه همون همسایشونه

کلی سوال پیچم کرد که مطمئن بشه خونه دوستم‌کجاست

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

خیلی کارا 

با دوس پسرم میرفتم شهری ک درس میخوند کل شهرو میگشتم پاساژ گردی و رستوران و 

غروب برمیگشتم خونه

خیلی کله شق بودم 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
گوشی داییمو وقتی خواب بود براش شستم 😌چیه خوب اومدم خوبی کنمااا 

همین کارو ابجی منم برا مامانم انجام داده اومد گف مامان گوشیت کثیف بود با ریکا شستمش🤣

دختر عمم شبهایی که دور هم جمع میشدیم همه رو علیه من میکرد و تنها می موندم.منم به دروغ به بابام گفتم که دخترعمه گفته اگه ما از سهم ارثمون نمیگذشتیم شما الان گدای خیابونا بودید. وبابام زنگ زد به عمم و دختر عمه بطرز پسندیده ای تنبیه گشت

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰