2821
2789
عنوان

شکایت کردن

182 بازدید | 17 پست

سلام راستش من پیش ی کسی می رفتم کلاس برای کاشت ناخن تو آموزشگاه هم آموزش میده تو خونه هم همینطور من آگهی اش رو دیدم و رفتم پیشش آموزش ببینم تو خونه شون 

بعد روز اول به من گفت پنج تا شش جلسه دو تا سه ساعتها هست الان من سه جلسه نیم ساعت و یک ساعت رفتم میگه کلاست دیگه تمومه در صورتی که فقط تو کلاس ها روی دست من خودش کار انجام میداد و حرف میزد مگه نباید بزاره منم به صورت عملی انجام بدم؟😐 من الان هیچی بلد نیستم یعنی میشه ازش شکایت کرد آخه فقط چند میلیون بلده پول بگیره بعد اصلا یاد آدم نده 

اخه چه جور تو این اوضاع جنگ درس بخونم 😢

آره میشه خصوصا تهدید کن کار ناخن رو مملکت ما غیر قانونی کرده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان به نظرتون میشه شکایت ازش کرد؟ اصلا باید کجا رفت شکایت کرد تو خونه هم به من آموزش میداد نه آموزشگاه حتی با اینکه کلاس باید خصوصی باشه جلسه سوم منو داد برای رفع اشکال بقیه هنرجو هاش یعنی عملا من چند میلیون دادم فقط برای دو ساعت آموزش 

کجا باید رفت شکایت کرد 

تهدیدش کن حسابی اساسی اول بترسونش

اگه ج‌ نداد بعد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

الان به نظرتون میشه شکایت ازش کرد؟ اصلا باید کجا رفت شکایت کرد تو خونه هم به من آموزش میداد نه آموزش ...

پیام بده آشنا دارم آقای سروان احمدی تو دادگستری

باهاش صحبت گردم گفته بیا شکایت کن 

بخاطر کار ناخن ممکنه بهش حبس بخوره 

اصلا به پول تو کار نداریم 

تث خونخ کلاس ناخن که ممنوعه میذاره؟

تا فلان روز تصمیمت بگیر و پولم پس بده وگرنه عواقبش با خودت

تو ماه صفر آموژش ناخن 

نمیخوام از نون خوردن بیوفتی پولمو بده تا بی آبرو نشدی بریزن تو خونه وسایلت جمع کن

تهدیدش کن حسابی اساسی اول بترسونش اگه ج‌ نداد بعد

رفتم دم در خونه شون فقط داد هوار کردن که پولی که من گرفتم حرام نیست و من کامل همه چی رو یاد دادم ولی سر هم دو ساعت هم نمیشه که من رفتم کلاسش

رفتم دم در خونه شون فقط داد هوار کردن که پولی که من گرفتم حرام نیست و من کامل همه چی رو یاد دادم ولی ...

پیام بده آشنا دارم آقای سروان احمدی تو دادگستری

باهاش صحبت گردم گفته بیا شکایت کن 

بخاطر کار ناخن ممکنه بهش حبس بخوره 

اصلا به پول تو کار نداریم 

تث خونخ کلاس ناخن که ممنوعه میذاره؟

تا فلان روز تصمیمت بگیر و پولم پس بده وگرنه عواقبش با خودت

تو ماه صفر آموژش ناخن 

نمیخوام از نون خوردن بیوفتی پولمو بده تا بی آبرو نشدی بریزن تو خونه وسایلت جمع کن

پیام بده آشنا دارم آقای سروان احمدی تو دادگستری باهاش صحبت گردم گفته بیا شکایت کن  بخاطر کار ...

الان بهش پیام میده واقعا این پول حرومه یعنی آدم بیاد چند میلیون پول بده بعد طرف هیچی یاد نده واقعا که شاید کسی به زور این پول رو جمع کرده که بره کلاس چیزی یاد بگیره بتونه درآمد داشته باشه 

الان بهش پیام میده واقعا این پول حرومه یعنی آدم بیاد چند میلیون پول بده بعد طرف هیچی یاد نده واقعا ک ...

حروم نه

تهدید پیگرد قانونی

حروم‌حلال حالیش نیس حالا تو هی بگو‌حروم‌من راضی نیستم براش مهم‌نیس

حروم نه تهدید پیگرد قانونی حروم‌حلال حالیش نیس حالا تو هی بگو‌حروم‌من راضی نیستم براش مهم‌نیس

دقیقا اصلا براش مهم نبود ولی خب صدرصد شکایت می کنم حتی اگه پولم رو هم نده حداقل کار بار خودش تو خونه اش جمع بشه واسم کافیه 

دقیقا اصلا براش مهم نبود ولی خب صدرصد شکایت می کنم حتی اگه پولم رو هم نده حداقل کار بار خودش تو خونه ...

تهدیدش کن اول

همینا که گفتمو بگو میده پولتو

بعد شکایت کن

شکایت کنی حقم با تو باشه به جایی نمیرسی خیلی خر تو خره

عزیزم تو یکی از تاپیکات درباره پرورش حلزون‌ صحبت میکردی  میخوام وارد این کار شم  سود دهی ...

سود دهی داره ولی نه اونقدر که بقیه تعریف میکنم اولش منم سرم داغ بود وارد شدم ولی دیدم آنچنان سود دهی ندارع ولش کردم 

در حد پنج میلیون در ماه سود دهی داره