2777
2789
عنوان

شکایت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 17 پست
پیام بده آشنا دارم آقای سروان احمدی تو دادگستریباهاش صحبت گردم گفته بیا شکایت کن بخاطر کار ناخن ممکن ...

سلام به شما و استارتر

ببخشید وقتتون رو میگیرم

داشتم تاپیکا رو میخوندم و به اینجا رسیدم

منم این مشکل رو دارم منتها برای فیشال و ۱۵ میلیون پول دارم و نه تنها آموزش اونطور که باید نبود بلکه شش ماه هم هست من رو دارن به بازی میگیرن و هی امروز و فردا میکنن

برای دوره‌ای که قرار بود زیر دوماه باشه

تازه من هنوز که هنوزه آزمون کتبیمم ندادم چون هردفعه گفتم تاریخ آزمون مشخص کنید هی بهانه میارن که سایت خرابه یا ظرفیت بستست و کوفت

میخوام ببینم برای من چی؟ اگه حضوری برم سازمان فنی‌حرفه‌ای اصلی شهرم پیش رئیس شکایت کنم به جایی میرسه شکایتم؟

به خدا جیگرم خون شده

همه برنامه‌‌ریزیم به هم ریخت،قرار بود کار کنم،هنوز مدرک هم ندارم چه برسه کارم رو شروع کنم اونم تو این اوضاع اقتصادی 

من الان سر این موضوع چهار شبانه روزه مریض شدم

یه آموزشگاهی رفتم برا دو لاین ثبت نام کردم و بیست و دو میلیون پول گرفت.

رو بجای یاد دادن از من بعنوان سرشور و رنگ کار خودش استفاده کرد و بجای یاددادن از من کار کشید اونقدر شخصیتم خورد شد که افسرده شدم و به اون خدای احد و واحد هیییییییییچی یاد نداد.حرومه پولی که خوردن این مربی های سواستفاده گر..فقط تو اینترنت ویدیو دیدم یاد گرفتم  کمی.از امتحان کتبی قبول شدم تو امتحان عملی هم موردهای امتحان و اشتباه بهم گفت.روز امتحان دیدم آزمونگر چیز دیگه میخواد دنیا رو سرم خراب شد. خدا شاهده چند شبه آسیب روحی  روانی دیدم.ولی تا قیامت نمیبخشمش خدا ازش نگذره و متاسفم که فنی و حرفه ای از تنبلی به اینجور آنوزشگاهارو پلمپ نمیکنه..بجای 160 تومان  هزینه امتحان هم هفتصد هزار تومن از من پول اضافی گرفت برا دو لاین یک و چهارصد تبعید منو در حالیکه هزینه آزمون من سیصد و بیست تومن میشد..به حرفه و فن هم گفتم.ولی واقعا اونا اجازه دادن که همچین مفت خورهایی به اسم آموزشگاهی که آرایشگاه هستش نه آموزشگاه از ملت پول بخورم.حرومشون باشه..در طول دوره هم فقط مشتریاشو راه نینداخته هیچ وقتی نداشت که از این دو تا سوال بپرسم هر وقت می‌پرسیدم می‌گفت جلو مشتری نوری هر وقتم مشتری نداشت می‌رفت می‌خوابید.ظلمی که به من کرد سپردم به خدا اما از لحاظ روحی که ازم سو استفاده شده و جای احمق گذاشت منو خیلی آسیب دیدم.خدا لعنتشون کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷