2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل بچه دار بیاید

351 بازدید | 14 پست

اولا بچه هاتون وکجا میذارید چکارمیکنید وقتی سرکارید؟

دوماچطوری هم شاغلید هم استراحت میکنید هم کارای خونه میکنید هم ب بچه هاتون میرسید

و مهمتراز همه درس بچه هاتون و چکار میکنید 

من اطرافم هرچی زن شاغل دیدم بچه هاشون یا خودشون خودکارهستن ک نیاز ب کمک ندارن یا 

اینکه بچه ها شون سطحشون از پدرومادرشون پایینتره و مثل خانواده موفق نشدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من غذا فریز نمیکنم اگه شاغل بشم اینطوری برنامه ریزی میکنم.

شب قبل نهار فردا رو میذارم و روز بعدش داغ میکنم.

صبح ۶ بیدار میشم برا مهد و مدرسه بچه ها صبحانه میذارم و کارخودم و شوهرم و میریم سرکار.ظهر که اومدیم غذا رو گرم میکنیم میخوریم

بعد همه استراحت تا ۵

بعد ۵ تا ۶ درس بچه ها 

۶ تا ۸ پختن شام شب و غذای ظهر فردا

۸تا ۱۰ هم خوردن شام و کاری دیگه داشتم.

تمیزکاری هم اخر هفته ها

من خانه دارم بازم کاربا بچه و کارخونه خیلی خسته میشم طوری ک جونی برام نمیمونه  ی مدت هم رفتم س ...

خانومای شاغل در واقع دو شغله هستن و این ‌‌‌‌‌‌‌‌‌واقعا از توان زن خارجه عزیزم مگه این که خیلی توانمند باشه 

خوش به حال ما خانه دارها، آرامشی که ما داریم با هیچ چیز عوض شدنی نیست 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
خانومای شاغل در واقع دو شغله هستن و این ‌‌‌‌‌‌‌‌‌واقعا از توان زن خارجه عزیزم مگه این که خیلی توانمن ...

من خیلی درم میخواد شاغل بشم اما واقعا هرچی فکرمیکنم بابچه سخته

خانومای شاغل در واقع دو شغله هستن و این ‌‌‌‌‌‌‌‌‌واقعا از توان زن خارجه عزیزم مگه این که خیلی توانمن ...

واقعا من شاغلم و واقعا کم آوردم بخدا هر روز خسته هستم جون میدم برای ی تعطیلی