2777
2789
امان از لحظه های سخت زندگی، برای هممون پیش اومده و میاد، خیلامون الان دقیقا وسط حال بد و جهنمیم، ولی ...

قلبم داره میترکه من خیلی تنهام خیلیییییی کاش حداقل بد بودم کاش میتونستم باهاش مقابله کنم کاش یه بار مثل خودش میشدم تا بفهمه من چی کشیدم

کاش بد بودم کاش زن بدی بودم دیگع نمیخام خوب باشم هر چی زنه سلیطه وبد میتونه از پس خودش بربیاد واسه ک ...

این حرفتو با عمق وجودم درک میکنم منم مثل تو بودم الان شدم مثل شوهرم یکم خوب شده چون میدونه دیگه هیچی برام مهم نیست 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید ماهی یه بار از این شبا داشتم کم نیست ۱۳ سال بخدا این جور موقع ها فقط زار میزنم خدااااااا چیکار ...

ببین قوی بودی 

۱۳ سااال کم نیست یکی دو شب نیست

اینم میگذره 

مطمئنم قوی تر از این حرفا هستی

ولی اینو بدون تا زمانی ک موقع درد بگی خدایا به کی پناه بیارم همین مشکلو داری 

اینجور مواقع جانماز پهن کن

بدون شوخی به خدا

قرآن بزار بغل دستت 

یه دستتو بزار روش به حالت سجده برو 

گریه کن خالی شی

خدا بهترین پناه آدماست

نه که فکر کنی از اون مذهبی سفت و سخت هستم اینو میگم 

تجربه کردم که میگم 

پاشو وضو بگیر اینو امتحان کن 

این همه راه رفتی اینم امتحان کن ببین چجور دلت آروم بشه

..

قلبم داره میترکه من خیلی تنهام خیلیییییی کاش حداقل بد بودم کاش میتونستم باهاش مقابله کنم کاش یه بار ...

باید مثل خودش بشی تا دزکت کنه هرچه ضعیف باشی بهشون خوش میگذره

ببخشیدولی برادرت اینقدرجنم نداره خودشوجمع وجورکنه؟خلاصه یه کاری یه منبع درآمدی اینجوری که نمیشه

نه نداره همه چیشو داد به زنش با یه دست لباس خودشو بچه شو پرت کرد بیرون زنه الانم اون پسره رو جوری بار اورده انگار پسر وزیری وکیلی چیزیه روز یکی دومیلون فقط اون بچه خرج داره تا به پدر ومادرم بی ادبی میکنه انقدر بهش رو داده میگم که ما اگه بزرگتری بلد بودیم این اوصامون نبود

ببین قوی بودی  ۱۳ سااال کم نیست یکی دو شب نیست اینم میگذره  مطمئنم قوی تر از این حرفا ه ...

اسی جان من ۱۵ سال بود چند ماه هست اخلاقم شده مثل خودش اونم کم کم داره درست میشه

باید مثل خودش بشی تا دزکت کنه هرچه ضعیف باشی بهشون خوش میگذره

میدونی پدرومادرم دست وپامو بستن وگرنه چشمامو میبستم منم بارش میکردم اما انقدر دلم واسه مامانم کبابه که دیگه دلم نمیخاد فکر منم بکنه

شاید ماهی یه بار از این شبا داشتم کم نیست ۱۳ سال بخدا این جور موقع ها فقط زار میزنم خدااااااا چیکار ...

عزیزم همه ما به نوعی شبای سخت داریم، شبهایی که ارزوی مرگ میکنیم،  کی میتونه بگه من ارزوی مرگ نکردم، کی میتونه بگه من از دنیا سیر نشدم، کی میتونه بگه من از شدت غم به خودکشی فکر نکردم، ولی عزیزم دنیا در گذره، نه غم میمونه نه شادی، همش دروغه، تو خسته شدی، حقم داری، راه حل خستگی هم رسیدن به روح و جسمته، وقتی حالت اینطوری میشه اب فراوون بخور نفس عمیق اگاهانه بکش، خدای ما توی یه لحظه ورق رو بر میگردونه، فقط روی تنفسات تمرکز کن. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ببین قوی بودی  ۱۳ سااال کم نیست یکی دو شب نیست اینم میگذره  مطمئنم قوی تر از این حرفا ه ...

اتفاقا منم مدهبی سفت وسخت نیست اما تنها رفیقم خداست شاید باورت نشخ اما به لطف این زندگی ۴۰ بار قران رو ختم کردم

عزیزم همه ما به نوعی شبای سخت داریم، شبهایی که ارزوی مرگ میکنیم،  کی میتونه بگه من ارزوی مرگ نک ...

الان که با شماها حرف زدم خیلی اروم شدم ممنون از همتون ولی خوب این چند روزی که این اینطوری خیلی از توان وانرزیمو میگیره

قلبم داره میترکه من خیلی تنهام خیلیییییی کاش حداقل بد بودم کاش میتونستم باهاش مقابله کنم کاش یه بار ...

میفهممت عزیزم، تو ناراحتی از اینکه عزیزترین کست درکت نمیکنه و قدرتو نمیدونه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اتفاقا منم مدهبی سفت وسخت نیست اما تنها رفیقم خداست شاید باورت نشخ اما به لطف این زندگی ۴۰ بار قران ...

میدونم وقتی زندگی سخت میشه چجور آدم پناه میاره به خدا 

درکت میکنم 

اما قوی بمون 

درست میشه من که تو زندگیت نیستم 

هیچکدوم از اینایی که تو تاپیکت نظر دادن نیستن

تنها خودت میدونی چه سختی هایی داری تحمل میکنی 

واست کلییی دعا میکنم درست شه مشکلاتت

..

نه نداره همه چیشو داد به زنش با یه دست لباس خودشو بچه شو پرت کرد بیرون زنه الانم اون پسره رو جوری با ...

ای بابا،متاسفانه اینجابایدحق ودادبه پدرت چون واقعادیگه وظیفه نداره خرج یه مردبالغ وبده،درک میکنم که اوضاع زندگی خودتم سخته،واقعانمیدونم چی بگم که حالت وخوب کنم فقط ازخدامیخوام یه دربه روت بازکنه که راه درست وبهت نشون بده ومشکلت خیلی زودحل بشه.

2790
2778
2791
2779
2792