2777
2789
الان که با شماها حرف زدم خیلی اروم شدم ممنون از همتون ولی خوب این چند روزی که این اینطوری خیلی از تو ...

متاسفم، دیشب یه اتفاق تقریبا مثبت بعد از مدتها برای من افتاد و من خوشحال بودم و پس از مدت ها میخواستم کمی شادی کنم، ولی متاسفانه امروز در کمتر از ۲۴ ساعت یه اتفاق بد که بسیار انرژیمو گرفت برام افتاد، دنیا همینه خواهرم بی رحم و وحشی. هممون همینیم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم وقتی زندگی سخت میشه چجور آدم پناه میاره به خدا  درکت میکنم  اما قوی بمون  د ...

ممنونم عزیزم درست میگی ولی وقتی خودمو مقایسه میکنم میگم این حق من نبود وااااای فقط کاش میتونستن اون لحطه واون حالتای شوهرمو ببینین با خودم میم خدایا این همون ادمه میترسم بعصی وقتا بکشتم

متاسفم، دیشب یه اتفاق تقریبا مثبت بعد از مدتها برای من افتاد و من خوشحال بودم و پس از مدت ها میخواست ...

بی رحم واسه یه دقیقه ست با دل شکستم برات دعا میکنم خدا خودش حال دلتو خوب کنه من میفهمم چه دردیه

ممنونم عزیزم درست میگی ولی وقتی خودمو مقایسه میکنم میگم این حق من نبود وااااای فقط کاش میتونستن اون ...

خواهش میکنم 

ولی یه چیزی میگم 

من سنم کمه شما جای مادر من هستین 

در جایگاهی نیستم نصیحت کنم 

ولی اینو خوب فهمیدم از مامانم 

که حسرت خوردن و مقایسه کردن فقط باعث خراب شدن حال آدم میشه 

من درک نمیکنم چون تجربه نکردم 

دوست ندارم همینجور زبونی بگم درکتون میکنم 

ولی چیزی که دیدم اینه خیلی درد اوره به چه امیدی وارد زندگی یه نفر شی اونو تمام زندگیت کنی بعد این مشکلات پیش بیاد

ایشالا خدا معجزه ای کنه شما و تمام کسانی که مشکل مثل شما رو دارن زودتر خلاص شن

..

ای بابا،متاسفانه اینجابایدحق ودادبه پدرت چون واقعادیگه وظیفه نداره خرج یه مردبالغ وبده،درک میکنم که ...

ممنون عزیزم ان شالله درسته دوتا برادر دارم یکی از یکی مظلوم وبی دست وپا تر ۵سال اولی با بچه ش سربارشون بود ۵سالم این اومده اونام سنی ازشون گدشته دیگه حوصله ندارن که

خواهش میکنم  ولی یه چیزی میگم  من سنم کمه شما جای مادر من هستین  در جایگاهی نیستم ...

ممنونم عزیزم متاسفاته یا خوشبختانه هیچ وقت از اون نطر که تو متوجه شدی مقایسه نبوده فقط این جور موقع ها میگم منم باید مثل خواهراش بودم که کلا اختیار از شوهراشون گرفتن تا بفهمه دنیا دسته کیه

بی رحم واسه یه دقیقه ست با دل شکستم برات دعا میکنم خدا خودش حال دلتو خوب کنه من میفهمم چه دردیه

عزیزدلم، یکی از همکارام امروز از همه جا بیخبر با حرفای بی رحمانش دل منو شکست، اشک نریختم، ولی دلم سنگین شد، منی که بعد از مدتها یه امروز رو حالم خوب بود، دلم دوباره به چیزای منفی جدید پر شد، میبینی تنها نیستی، هر ادمی توی قلبش پر درده، ما ادما فقط با اخلاقای بدمون دردها رو به هم دیگه میدیم. این چه دنیاییه واقعا؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
عزیزدلم، یکی از همکارام امروز از همه جا بیخبر با حرفای بی رحمانش دل منو شکست، اشک نریختم، ولی دلم سن ...

چی میشد همه فقط واسه هم خوبی میخاستن واسه هم ارامش میخاستن چی کم میشد ازشون

باورت نمیشه چقدر صبورم به درجه ای رسیدم که اون میگه ومن فقط با چشمی که طرف اون نیست بی صدا اشک میریز ...

شوهرمنم همینه اسی جان بهش محبت کنه اگه شده الکی من هیچ وقت حرفهای شوهرم یادم نمیره ولی نشون میدم دوسش دارم وبهش محبت میکنم چون خودش میگفت به من محبت نمیکنی فقط به فکر خانوادتی چند وقتی هست بهش محبت میکنم هر چی هم بگه جوابش رو میدم اخم و تخم نمیکنم 

شوهرمنم همینه اسی جان بهش محبت کنه اگه شده الکی من هیچ وقت حرفهای شوهرم یادم نمیره ولی نشون میدم دوس ...

شاید باکرت نشه مهربونتر از من نیست کسی با شوهرش 

ممنون عزیزم ان شالله درسته دوتا برادر دارم یکی از یکی مظلوم وبی دست وپا تر ۵سال اولی با بچه ش سربارش ...

فداتشم،اینجوری خودشون ضررمیکنن،توجامعه امروزی بایدگرگ باشی،وگرنه کلات پس معرکس،توکل به خداانشالله که برای همتون به بهترین شکل بسازه

2790
2778
2791
2779
2792