2777
2789
خونه بابام خدا حفطشون کنه می میرم براشون اما دوتا ادم صعیف وپیرن که از بچه هاشون میترسن داداشم جدا ش ...

الهی بگردم 🥺

چه زندگی سختی داری توام....

این چیزی که بهت گفتم رو انجام بده بهم خبر بده 

اگه هم دوست داری میتونی جدا بهم پیام بدی ...هر موقع دلت گرفت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارزش نداره بخاطر آشغال بودن یکی دیگه خودکشی کنی واون دنیاتم عذاب بکشی

نتوستم خدا واسه هیچ کس نخاد فقط اونطوری میشه دیگه نمیخام تو این دنیا باشم

اسی وقتی بداخلاق نیست چطوره رفتارش؟

همش دوست داره پیشش دراز بکشم بعلش کنم وقتی میاد حتما باید برم استقبالش ناراحت میشه نرم دلخور میشه همش دوست داره دور وبرش باشم اما مگه میشه منم این کارارو میکنم اما بعصی وقتا کم میارم یاد این موقع هاش میکفتم ونمیتونم

اولا نگو جرعت نداشتم

جرعت نبود 

انجام میدادی حماقت بود 

دست کشیدن ازش شجاعت میخواست

دوما انقد شبای بدتر از امشب گذروندی 

امشب چیزی نیست در مقابلش رفیق 

تو تنها بدترین شبای عمرت که غم رو دلت سنگینی میکرده یه تنه گذروندی امشب چرا نتونی 

مطمئنم اینم میگذرونی 

ت قوی و محکم هستی

سوما هیچوقت هیچوقت دیگه حتی به خودکشی فکر هم نکن در شان خانم قوی ای مثل شما نیست که حتی فکرش بره سمت این چیزا 

..

خونه بابام خدا حفطشون کنه می میرم براشون اما دوتا ادم صعیف وپیرن که از بچه هاشون میترسن داداشم جدا ش ...

ببخشیدولی برادرت اینقدرجنم نداره خودشوجمع وجورکنه؟خلاصه یه کاری یه منبع درآمدی اینجوری که نمیشه

نتوستم خدا واسه هیچ کس نخاد فقط اونطوری میشه دیگه نمیخام تو این دنیا باشم

نکن عزیزم بخدا بعدش عزیزترین آدمای زندگیتم نهایتش تا چهل روز غصه میخورن بعدش عادت میکنن به نبودنت ولی کسی که خودکشی میکنه اون دنیاش همیشه عذاب میکشه وبخشیده هم نمیشه 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
اولا نگو جرعت نداشتم جرعت نبود   انجام میدادی حماقت بود  دست کشیدن ازش شجاعت میخوا ...

شاید ماهی یه بار از این شبا داشتم کم نیست ۱۳ سال بخدا این جور موقع ها فقط زار میزنم خدااااااا چیکار کنم به کی پناه ببرم دردمو بی کی بگم کاش حداقل بعدش یه کوچولو از دلم درمیاورد هر سری رو سری قبل تلنبار میشه

امان از لحظه های سخت زندگی، برای هممون پیش اومده و میاد، خیلامون الان دقیقا وسط حال بد و جهنمیم، ولی خبر بد اینه راه گریزی نیست، تو حتی با خودکشی هم خلاص نمیشی از مشکلات چون این سختی باید چشیده بشه، حتی بعد خودکشی همین سختی حتی سخت تر میاد تا تو بچشیش، اون لیوان رو برو خالی کن، جاش اب بریز و بخور، و قبل اینکه اب رو بخوری دعا کن خدا راه راست و راه رهایی رو نشونت بده.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نکن عزیزم بخدا بعدش عزیزترین آدمای زندگیتم نهایتش تا چهل روز غصه میخورن بعدش عادت میکنن به نبودنت ول ...

نتونستم هیچ وقت نتونستم فقط زار زدم صدامو گرفتم سرم های های گریه کردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز