2777
2789
 ببین عزیزم از یه مشاور کمک بگیر ... کاملا درکت میکنم می‌دونم چه حسی داری  به نظرم اگه ...

مامانش بود فوت کرد بعد اون دیگه هیچی وهیچ کس براش مهم نیست بی پروا تر شده الان جلو در تو ماشین بدونه اینکه ابرو براش مهم باشه چه داد وهواری میکرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانش بود فوت کرد بعد اون دیگه هیچی وهیچ کس براش مهم نیست بی پروا تر شده الان جلو در تو ماشین بدونه ...

خدا رحمتش کنه 

متاسفم واقعا 

اصلا ناراحت نباش ،اون چیزی که بره آبروی خودشه نه تو ....

مامانش بود فوت کرد بعد اون دیگه هیچی وهیچ کس براش مهم نیست بی پروا تر شده الان جلو در تو ماشین بدونه ...

بیین یه راهی هست که حاجت میده ،خیلی هارو شنیدم که حاجتشون رو داده ،بهت میگم حتما انجام بده ،برای منم دعا کن...۲۱ تا تسبیح بگیر بعد به نیت حضرت زینب باهاش کلا صحبت کن ازش چی میخوای اینا بعد هر شب با یه تسبیح دور صلوات بفرست بعد بزارش کنار کلا ...تا ۲۱ شب اینکار رو بکن یعنی هر شب به تسبیح ،اگه به صلاحت باشه انشالله مشکلت بر طرف میشه بعد از ۲۱ شب اون تسبیح هارو به مسجد یا اقوامی کسی میدی 

معجزه ها از این دیدم اینم امتحان کن بد نیست 

خدا رحمتش کنه  متاسفم واقعا  اصلا ناراحت نباش ،اون چیزی که بره آبروی خودشه نه تو ....

درسته تو هر خونه ای نشستیم بعدا همسایه ها گفتن تو چقدر خانمی اون همه داد وبیداد کرد صدات درنیومد ولی خوب خیلی بده بعدا ادم از خجالت اب میشه بقیه بفهمن شوهرش چیا بارش میکنن یه بار بابامو تو خیابون دید نگاه داشت با فحش وکتک از ماشین پرتم کرد افتادم تو جوب جلوی خونه خواهرم جلو چشم همسایه هاش

منم ازدواج دومم هست یتیمم جایی ندارم برم اگه باز برگردم هیشکی رام نمیده اومدم شهر غربت گیر ی آدمی افتادم که اگه بگم تو کتک میزنه داد میزنه نه جایی دارم برم نه کسی میشناسم خیلی تنهام گاهی میگم خدایا چه امتحان سختی میگیری ازم گاهی هم فکر خودکشی میکنم اما گاهی هم به بیخیالی میزنم من ده ماه بود هیچ جا نرفته بودم حتی از در خونه به بیرون نگاه نکرده بودم چون شوهرم آدم نیست نمیزاره

بیین یه راهی هست که حاجت میده ،خیلی هارو شنیدم که حاجتشون رو داده ،بهت میگم حتما انجام بده ،برای منم ...

باشه عزیزم این راهم امتحان میکنم هر راهی رفتم فقط خودم صبور تر شدم اون عوص نشده

منم ازدواج دومم هست یتیمم جایی ندارم برم اگه باز برگردم هیشکی رام نمیده اومدم شهر غربت گیر ی آدمی اف ...

بمیرم برات سخته میفهمتت خدا پدرومادرم حفط کنه من دارمشون وتنهام

باشه عزیزم این راهم امتحان میکنم هر راهی رفتم فقط خودم صبور تر شدم اون عوص نشده

صبور شدن که خدا لطف بزرگی بهت کرده 

میدونستی اگه با همسر بد توی این دنیا بسازی و زندگی کنی اون دنیا خدا کلی پاداش بهت میده !!! صبور باش مطمئنم خدا کمکت می‌کنه 

دختر این راه که گفتم رد خور نداره،باید ایمان قوی داشته باشی به حضرت

صبور شدن که خدا لطف بزرگی بهت کرده  میدونستی اگه با همسر بد توی این دنیا بسازی و زندگی کنی اون ...

باورت نمیشه چقدر صبورم به درجه ای رسیدم که اون میگه ومن فقط با چشمی که طرف اون نیست بی صدا اشک میریزم فحش میده لبخند میزنم ورد میشم خودمو میزنم به اون راه که یعنی بامن نیست بی احترامی بددهنی به خودم به خانواده ام

باورت نمیشه چقدر صبورم به درجه ای رسیدم که اون میگه ومن فقط با چشمی که طرف اون نیست بی صدا اشک میریز ...

خدا کمکت کنه انشالله 

عزیزم یه چند روزی برو خونه بابات تجدید روحیه کن

گاهی اوقات این همه صبر هم خوب نیست بشین با آرامش صحبت کن 

برات خیلی دعا میکنم 

اگه بازم چیزی هست که باعث بشه آروم بشی بهم بگو ،گوش میکنم ❤️

خدا کمکت کنه انشالله  عزیزم یه چند روزی برو خونه بابات تجدید روحیه کن گاهی اوقات این هم ...

خونه بابام خدا حفطشون کنه می میرم براشون اما دوتا ادم صعیف وپیرن که از بچه هاشون میترسن داداشم جدا شده با یه پسر ۱۵ ساله ش هوار شده رو سر اونا بخاطرشون همیشه مامان وبابام دعوا دارن بابام خسیس شده بخاطر یه تخم مرع با مامان دعوا میکنه بخاطر اینکه هر دوتا داداشام خرجسون رو انداختن گردن بابام هر روز تو خونه شون ناراحتی بمیرم بر مامانم اونجا برم بیشتر کباب میشم حداقل الان فکر میکنن من خوشبختم

ارزش نداره بخاطر آشغال بودن یکی دیگه خودکشی کنی واون دنیاتم عذاب بکشی

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز