2777
2789
خودکشی واسه آدمای ضعيفه  تو قوی هستی و میتونی همه چیزو درست کنی فقط یه مقدار زمان بده همه چی ح ...

کاش بد بودم کاش زن بدی بودم دیگع نمیخام خوب باشم هر چی زنه سلیطه وبد میتونه از پس خودش بربیاد واسه کسی مثل من که احترام حالیشه بد دهنی بلد نیست ادیت کردن شوهر بلد نیست همیشه همه چی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه ازت یه خواهش کنم ؟؟ یه بار سوره یاسین و زیارت عاشورا بخونی ؟  بخون حتما نتیجه رو بهم بگو& ...

منم خیلی داغونم 

امشب بعد مدت ها میخام نماز بخونم اینارو هم میخونم برام دعا کنید مرسی ❤️🥺

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
دهن به دهن نمیزارم فقط ناراحت میشم حتی از ناراحت شدنم بدش میاد هیچی نمیگم میشکنم خرد میشم 

بیا از این دید نگاه کنیم 

شاید انقد زیاد دوستت داره ک از ناراحتیت ناراحت میشه فقط بلد نیست ابراز کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
میشه ازت یه خواهش کنم ؟؟ یه بار سوره یاسین و زیارت عاشورا بخونی ؟  بخون حتما نتیجه رو بهم بگو& ...

با روزی دو ساعت قران هوندن خومو سرپا نگه داشتم اخه تقصیر من چیه بخدا هر تفریحی واسه خودش داره ماشینشو عوص میکنه گوشیشو عوص مسکنه هر هفته با دوستاش دوره داره تنها می مونم تحمل میکنم میگم اروم بشه هیچی عوص نمیشه

منم خیلی داغونم  امشب بعد مدت ها میخام نماز بخونم اینارو هم میخونم برام دعا کنید مرسی ❤️🥺

الان حالت خوب نیست زیاد در موردش صحبت کنم ،بعد از نماز ۲ رکعت واسه ارامشت بخون ....زیارت عاشورا که دیگه صد در صد جواب میده ....

از حالت بی خبرم نذار

بیا از این دید نگاه کنیم  شاید انقد زیاد دوستت داره ک از ناراحتیت ناراحت میشه فقط بلد نیست ابر ...

نه هیچ کس اونی رو دوست داره رو اینطوری ناراحت نمیکنه

با روزی دو ساعت قران هوندن خومو سرپا نگه داشتم اخه تقصیر من چیه بخدا هر تفریحی واسه خودش داره ماشینش ...

دمت گرم ،همینش درسته ❤️ 

باهاش صحبت کن ،ببین دلیل کارش چیه ؟ 

چله بگیر مشکلت بر طرف بشه 

عزیزم با امام زمان صحبت کن ....با امام حسین صحبت کن ...یا این شوهرت درست بشه ..یا اینکه اگه به صلاحته ازش جدا بشی 

زندگی ارزش به پای یه آدم خودخواه موندن رو ندارن...اما اولش با توکل به خدا و ائمه برو جلو اگه دیدی واقعا راهی نیست یه فکری بکن

دمت گرم ،همینش درسته ❤️  باهاش صحبت کن ،ببین دلیل کارش چیه ؟  چله بگیر مشکلت بر طرف بشه& ...

مگه حرف حالیشه بخدا من ادم کینه ای نیستم اگر یه بار به خاطر این رفتاراش ازم عدر میخاستم انقدر داعونم نمیشدم اخه مکه یه ادم چقدر میتدنه تحمل کن ۱۳ سال کمترین بی احترامی بهش نکردم دیگه شخصیت نداشته برام عرور نداشته برام هیچ کس وهیج جارم ندارم برم

مگه حرف حالیشه بخدا من ادم کینه ای نیستم اگر یه بار به خاطر این رفتاراش ازم عدر میخاستم انقدر داعونم ...

ببین عزیزم از یه مشاور کمک بگیر ...

کاملا درکت میکنم می‌دونم چه حسی داری 

به نظرم اگه اینطوریه بشین جدی جدی صحبت کن  

کسی نیست که ازش حرف شنوی داشته باشه؟؟

ببین عزیزم از یه مشاور کمک بگیر ... کاملا درکت میکنم می‌دونم چه حسی داری  به نظرم اگه ...

مشاور گفت اون باید درمان بشه هیج جوره هم اهل مشاوره ودرمان نبست