2777
2789
عنوان

با پسری که......

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 42 پست
عزیزم نمیخوام ته دلت خالی کنم ولی رفتار ها کم کم خودشونو نشون میدن  تو انتخابت دقت کن

میدونم عزیزم خیلی احتیاط میکنم فدات🥹

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

اره بابا 

یکسال چیزی نیست که 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکسال که زیاد نیست تا حالا ندیدم کسی بخاطر ۱ سال اختلاف سنی به مشکل بر بخوره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

خب چندسالتونه  اون و شمت

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
نه این فرق میکنه اول پیامم نخوندی میگم اصلااا عقل وشعور اش بچگونه نیست قشنگ بالغ شده وانگار ازمنم بز ...

چن سالتونه؟ 

نگران نباشید.بلاخره اینروزام میگذره و روزای سختتری میاد

یکسال که زیاد نیست تا حالا ندیدم کسی بخاطر ۱ سال اختلاف سنی به مشکل بر بخوره

جدی؟

همش فکر میکنم عقلش کم تراز خودم باشه  اذیت بشم اما تاحالا ک همه چیش درسطح خودم بوده

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

خودت چن سالته  من یادمه نوزده داشتم. ی پسر هجده ساله اومد  ردش کردم😐

من۲۳

اون۲۲

چن سالتونه؟ 

من۲۳

اون۲۲