2821
2789
عنوان

با پسری که......

479 بازدید | 42 پست

سلام ابجیا با پسری که همههه چیز تمومه ودقیقا همون چیزیه که میخاید هستش هم عقلو شعورش هم درکش 

و حدود ده سال از هم سن وسالیاش ازنظر عقلی و قیافه ای بیشتر باشه 

ولیییی یکسال ازخودتون کوچیک تر باشه قبولش میکنید زنش بشید؟😞

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نع

منم همینفکرو میکنم ولییی همه جوره همه چیش خوبه🫠میترسم دیگه مثل اون پیدا نکنم

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

ماهم یه سال اختلاف داشتیم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
منم همینفکرو میکنم ولییی همه جوره همه چیش خوبه🫠میترسم دیگه مثل اون پیدا نکنم

به نظرم سن مهمه چون پسرا دیرتر به بلوغ عقلی میرسن،این تعاریفی هم که ازش کردی بخاطر این هس که خودتو قانع کنی😉

👨‍👩‍👧
اکسم همین بود  داشتم بچه بزرگ میکردم پسرا همینجوری بزرگتر باشن به بلوغ عقلی کامل نرسیدن وای ب ...

نه این فرق میکنه اول پیامم نخوندی میگم اصلااا عقل وشعور اش بچگونه نیست قشنگ بالغ شده وانگار ازمنم بزرگتره

نه این فرق میکنه اول پیامم نخوندی میگم اصلااا عقل وشعور اش بچگونه نیست قشنگ بالغ شده وانگار ازمنم بز ...

عزیزم نمیخوام ته دلت خالی کنم ولی رفتار ها کم کم خودشونو نشون میدن 

تو انتخابت دقت کن

به گزارش زدنت ادامه بده،به خواستت رسیدی اخطار گرفتم😐
به نظرم سن مهمه چون پسرا دیرتر به بلوغ عقلی میرسن،این تعاریفی هم که ازش کردی بخاطر این هس که خودتو ق ...

اره خودمم همش همینو پیش خودم میگم پسرا دیرتر به بلوغ میرسن والا هرکی ببینتش میگه...فقط حرف من نیست عجیبب شعورو درکش بالاست