پنج روز ب موعد یعنی دیروز کلا درد پریودی داشتم تا شبش هرلحظه فکر میکردم الان میشم ولی نشدم صب تست زدم بازم منفی شد🥲😓
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اصلا نتونستم بخوابم از درد بیدار میشدم ولی هنوز پریود نشدم موعد منم چهار شنبه است امروز درد ندارم دیگه
ولی من بیبی چک نزدم بچه ها گفتن بزن ولی خودم که میدونم پریود میشم باردار نیستم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
الهی آمین ،من چون تک دخترم و ی داداش بیشتر ندارم و همیشه تنها بودم ،دوست دارم ۳ تا بچه داشته باشم&nb ...
دقیقا شرایط منم همینه
همیشه میگفتم چهارتا بچه میارم دوتا دختر دوتا پسر ک هیچکدوم تنها نباشن مث خودم ولی داره میشه سی سالم و روز ب روز شانس بارداریم کم میشه🥲
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
اگه باشیم ممکنه نشون نده همیشه بعد موعد بزنید اگه نشدید ایشالا بزودی مثبت میشه
فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عزیزم من بعد از ی سال باردار شدم الان شش هفته از خدا میخام توی همین سال ی بچه سالم رو بهت هدیه بده💕✨
خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
عزیزدلم بازم امیدوار باش گلم انشاالله که هرچه زودتر باردار میشی
توکل بخودش کل زندگیمون شده انتظار
اگه باشیم ممکنه نشون نده همیشه بعد موعد بزنید اگه نشدید ایشالا بزودی مثبت میشه
اخه تو همین سایت خیلیا گفته بودن یه هفته قبل موعد مثبت شده
عزیزم من بعد از ی سال باردار شدم الان شش هفته از خدا میخام توی همین سال ی بچه سالم رو به ...
مری عزیزم انشالله انشالله بسلامتی بغلش میگیری
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
اخه تو همین سایت خیلیا گفته بودن یه هفته قبل موعد مثبت شده
بله منم ۴ روز زودتر مشخص شد خیلیام تا ده روز بعد موعد مشخص نمیشه گلم کلا زد زدن اشتباهه چون صد در صد نیست جوابش
فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید