2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 59 پست
بله منم ۴ روز زودتر مشخص شد خیلیام تا ده روز بعد موعد مشخص نمیشه گلم کلا زد زدن اشتباهه چون صد در صد ...

توکل بخودش امید وارم نشم حالم از پری بهم میخوره حتی نشد یبار دو روز عقب بندازم دلم خوش باشه 😭😭😭😭😭ای خداااا

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
توکل بخودش امید وارم نشم حالم از پری بهم میخوره حتی نشد یبار دو روز عقب بندازم دلم خوش باشه 😭😭😭😭 ...

برات از ته دلم دعا میکنم گلم ایشالا به زودی زود مامان بشی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برات از ته دلم دعا میکنم گلم ایشالا به زودی زود مامان بشی

مرسی عزیز دلم انشالله شمام حاجت روا بشی💔🤲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
کم تحرکی اسپرم شکل اسپرم داغون یکه 

من بچه دومم مشکل نازایی ثانویه داشتم حدود دو سال بود اقدام بودم صد تا دکتر رفتم کلی دارو ،اخرم کلینیک نازایی بهم گفتن به خاطر ذخیره پایین  دیگه هیچ وقت طبیعی باردار نمیشم باید آی وی اف کنم اونم فقط بیست درصد احتمال موفقیت داره ،منم چون ی بچه داشتم قبول نکردم آی وی اف کنم چون عوارضش خیلی بده ،همون موقع با ی ماما تو اینستا آشنا شدم و مشکلمو گفتم بهم پکیج بارداری سریع داد منم شروع به استفاده کردم ماه دوم استفاده از پکیج باردار شدم ،اول خدا بعد همین این خانم ،الانم طبق دستور همین پکیج که از قبل دارم ،اقدامم واسه بارداری سوم ولی نسبت به قبل وزنم خیلی زیاد شده واسه همین نگرانم زود جواب نگیرم ،تا الان بالای ۳ هزار تا زوج نابارور تحت نظرش باردار شدن ،مطبش هم خوزستان واسه کسانی که میخوان حضوری برن ،خیلیا بعد چندین سال نازایی و چند بار آی وی اف نا موفق با درمان ایشون طبیعی باردار شدن ،حتی یکی بود با اسپرم تقریبا صفر خودش طبیعی باردار شد 

من بچه دومم مشکل نازایی ثانویه داشتم حدود دو سال بود اقدام بودم صد تا دکتر رفتم کلی دارو ،اخرم کلینی ...

خب خداروشکر انشالله هرچی خیره براتون پیش بیاد 

ایدیشو برام بزار

خب خداروشکر انشالله هرچی خیره براتون پیش بیاد  ایدیشو برام بزار

حتما برو تو پیج تو هایلایت نتایج درخشان رو ببین ،ماهی یک بار جشنواره میزاره و ظرفیتش  فقط ۳۰۰ نفره ،من قبلا دربارش ی تاپیک زدم و خیلی پر بازدید شد ولی دیدم بعضیا دارن سو استفاده میکنن تاپیک رو تعطیل کردم ،باید برید تو دایرکت و فقط کلمه  مشاوره رو بفرستی تا جواب بدن

حتما برو تو پیج تو هایلایت نتایج درخشان رو ببین ،ماهی یک بار جشنواره میزاره و ظرفیتش  فقط ۳۰۰ ن ...

باشه عزیزم ایدی بزار 

https://instagram.com/fatemeh.abbaszadeh__?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

خیلی ممنون گلم

چون خودم ازش نتیجه گرفتم دوست دارم اینجا به بقیه هم معرفیش کنم تا بقیه هم به آرزوش برسن ،حتی مامای مرکز بهداشت محلمون که از قبل در جریان مشکلاتم بود وقتی فهمید طبیعی باردار شدم خیلییی تعجب کرد منم واسش همه رو تعریف کردم ،آدرس پیج رو ازم گرفت تا به بقیه معرفیش کنه ،میگفت با این ذخیره احتمال بارداری طبیعی خیلیییی کمه 

چون خودم ازش نتیجه گرفتم دوست دارم اینجا به بقیه هم معرفیش کنم تا بقیه هم به آرزوش برسن ،حتی مامای م ...

انشالله خدا خیرت بده

همسر منم مشکل داره ای یو ای کردم مثبت شدم خداروشکر

خداروشکر عزیزم مشکلشون چیبود