2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 59 پست

منم مثل شما دیروز درد پریود داشتم شدیدددددد 

اصلا نتونستم بخوابم از درد بیدار میشدم ولی هنوز پریود نشدم موعد منم چهار شنبه است امروز درد ندارم دیگه 

ولی من بیبی چک نزدم بچه ها گفتن بزن ولی خودم که میدونم پریود میشم باردار نیستم 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الهی آمین ،من چون تک دخترم و ی داداش بیشتر ندارم و همیشه تنها بودم ،دوست دارم ۳ تا بچه داشته باشم&nb ...

دقیقا شرایط منم همینه 

همیشه میگفتم چهارتا بچه میارم دوتا دختر دوتا پسر ک هیچکدوم تنها نباشن مث خودم ولی داره میشه سی سالم و روز ب روز شانس بارداریم کم میشه🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زدم ک خیالم راحت شه انتظار نکشم

اگه باشیم ممکنه نشون نده همیشه بعد موعد بزنید اگه نشدید ایشالا بزودی مثبت میشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عزیزم من بعد از ی سال باردار شدم الان شش هفته از خدا میخام  توی همین سال ی بچه سالم  رو بهت هدیه بده💕✨

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
منم مثل شما دیروز درد پریود داشتم شدیدددددد  اصلا نتونستم بخوابم از درد بیدار میشدم ولی هنوز پ ...

😓😓😓منم کلا درد شدید داشتم امروز اصلا ندارم بخاطر همون تست زدم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
عزیزدلم بازم امیدوار باش گلم انشاالله که هر‌چه زودتر باردار میشی 

توکل بخودش کل زندگیمون شده انتظار

اگه باشیم ممکنه نشون نده همیشه بعد موعد بزنید اگه نشدید ایشالا بزودی مثبت میشه 

اخه تو همین سایت خیلیا گفته بودن یه هفته قبل موعد مثبت شده

عزیزم من بعد از ی سال باردار شدم الان شش هفته از خدا میخام  توی همین سال ی بچه سالم  رو به ...

مری عزیزم انشالله انشالله بسلامتی بغلش میگیری

مشکلتون چیه که باردار نمیشید ،چند وقته اقدامی 

کم تحرکی اسپرم شکل اسپرم داغون یکه 

😓😓😓منم کلا درد شدید داشتم امروز اصلا ندارم بخاطر همون تست زدم 

حست چی میگه ؟ 

منکه برای خودم امیدی ندارم 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مری عزیزم انشالله انشالله بسلامتی بغلش میگیری

قربونت ایشالله😍✨

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
اخه تو همین سایت خیلیا گفته بودن یه هفته قبل موعد مثبت شده

بله منم ۴ روز زودتر مشخص شد خیلیام تا ده روز بعد موعد مشخص نمیشه گلم کلا زد زدن اشتباهه چون صد در صد نیست جوابش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حست چی میگه ؟  منکه برای خودم امیدی ندارم

منم امید ندارم چون مورفولوژی یکه 🫤