2777
2789
عنوان

کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 26 پست
نه عزیزم دخترم بزرگه الان که فصل مدرسه ها داره میاد همش میگه مامان چرااینا آنقدر میان خونمون اون سری ...

چقد بده که خودشو اینجور سبک میکنه. مهمون باید عزیز باشه. نه با اومدن های بیجا خودشو کوچیک و کم ارزش کنه 

جاری ندارم به خواهرشوهربزرگم گفتم اصلا بگوشش هم که نرسوند تهش گفت به داداشم بگو به شوهرم میگم میگه م ...

خب یه مدت برو خونش شاید میبینه شما نمیرید مدام میاد هر بار اومد شمام برو وقتی تو خرج بیفته نمیاد، بگو با خودم گفتم شاید ناراحت شی تو میای من نمیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بده که خودشو اینجور سبک میکنه. مهمون باید عزیز باشه. نه با اومدن های بیجا خودشو کوچیک و کم ارزش ...

منم نمیگم نیاد مگه میشه آدم خونه برادرش نره؟؟آخه هفته ای دوبار. هربار هم دوروز هست پس چرا میری خونه خودت تو که چهار روز خونم هستی اون سه روز همباش بخدا کلی گرفتاری مالی داریم ماشین خریدیم چک دادیم پشت هم نمیدونم چی بگم دیگه 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
خب یه مدت برو خونش شاید میبینه شما نمیرید مدام میاد هر بار اومد شمام برو وقتی تو خرج بیفته نمیاد، بگ ...

شوهرم نمیاد کلا منو همسرم بدون هم اصلا هیچ جایی نمیریم نباید ببینه من نمیام خب تو ماهی یکبار بیا دو روز باش نه اینکه دوبار درهفته بیای 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
بخدا مگه کسی هست که هفته ای دوبار بره خونه داداشش؟؟احساس میکنم دیگه دارم خسته میشم ازاین زندگی

بله من کل تابستون این میره اون میاد عمرابتونی تصورش کنی تازه شوهرم میگه خانوادم که مهمون نیستن منم سعی کردم باتوضیح ودلیل ومنطق بگم حقم داره ضایع میشه اماشوهرم لزم دورشد وکلی بینمون فاصله افتاداینم درحواب اونهمه محبت وپذیرایی پس شماسیاست داشته باش وحواستوجمع کن

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
بله من کل تابستون این میره اون میاد عمرابتونی تصورش کنی تازه شوهرم میگه خانوادم که مهمون نیستن منم س ...

مشکلم اینجاست که همسرم هم باهام هم نظره ولی هیچی هم نمیگه

شوهرم نمیاد کلا منو همسرم بدون هم اصلا هیچ جایی نمیریم نباید ببینه من نمیام خب تو ماهی یکبار بیا دو ...

شما خودت برو تحمل کن شاید فرجی شد، 9بار کوثر بخون از پشت به بهش فوت کن ازتون دور میشه چند بار تکرار کن نتیجه میده اگه نمیتونی به نیتش بخون به یه طرف فوت کن 

خب بره خونه مامانش یا خواهرش لابد زیادی تحویلش میگیری روت نمیشه نون و پنیر بذاری جلوش اونم بهش خوش میگذره . هر وقت اومد بگو بیرون کار دارم برو ۴ ساعت نیا مثلا چندباراینکارو کن بگه منم بیام بگو کار بانکیه با تو اسیرمیشم بعد برو واسه خودت خونه مامانت یا بیرون ناهاربخورالبته بچتوهم ببری برگشتی بگو کیک خوردم سیرم  واسش تخم مرغ بزن چندبار اهمیتش نده نمیاد 

عزیزم زیاد مفصل رسیدکی نکن هی غر بزن 

جمعه بهم پیام داد شوهرم پیامش رو دید گفت بگو خونه مادرم هستیم منو برد خونه مادرم امروز باز پیام داد زنگ زدم میگه من بهش چی بگم دیگه خودم گفتم نیستیم انقدرهم پیله است هفته پیش هم همینکارو کرد دوبار گفتم نیستیم آخرش مادرشوهرم زنگ زد خب چرا میگی نیستیم چراانقدر مهمونی می‌رید که اینا نیان چرا به دخترش نمیگه آنقدر نرو 

جمعه بهم پیام داد شوهرم پیامش رو دید گفت بگو خونه مادرم هستیم منو برد خونه مادرم امروز باز پیام داد ...

عزیزم خودتوواقعابذارجای شوهرت چیکارمیکردی اتفاقا اونایی که بهت میگن غربزن تیشه به ریشه زندگیت میزنن من غر زدم ازمن بشنو راه منو نرو فقط سیاست به خرج بده میتونیزساده تربپزی میتونی یه وقتایی بگی نیستیم میتونی خودتو دورازجون به مریضی بزنی حتی جلوشوهرت نه که به شوهرتم بگی فقط حواست به رابطه خودتوشوهرت باشه راهی که من رفتمو لازم نیست بری وشکستای منوبخوری ازتجربم استفاده کن

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁