2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پشمالو....خیلی بزرگ بوده یا ن

مامانم دیده بود میگفت اندازه انسان بود 

یبارم با ماشین سواری داشتیم میرفتیم شهرستان راننده میگفت جوانی‌اش باباش قهوه خانه داشته اونم زیاد میرفت او میومد میگفت با یه مرده دست داشتم حرف زدم قشنگ شبیه انسان بود بعد به پاهاش دقت کرده دیده شبیه پاشه گاوه و پر از پشم 

😂😂😂 خیلی‌ قوین. حالا برو تجربه های مادرمو بخون. بیینی چی میخونی اصلا 

منطقه ما خیلی خیلی پره یه کوهی داریم ک محاله شب بری و چیزی نبینی پدرم پدربزرگم و مادربزرگم چیزایی واسم تعریف کردن که بت چشم خودشون دیدن بگم واست پشمات میریزه

خوندم تاپییک تک

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋
دیدین شما

بینشون سید هم هست.  حتی می‌تونن به انسان توی آینه زندگی یک نفرو نشون بدن که بهش میگن علم اینه بینی.  من مادرم. چهره عشقه ایندم رو زیر چشمش دید. که من سکته کردم وقتی دیدم طرفو

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍
دیدین شما

من با چشم ندیدم ولی حضورشون  و حس کردم یه بارم دبستانی بودم تنها بودم ته حموم داشت لالایی کوردی میخوند بهش فک میکنم سر درد میگیرم تا مدت ها شب ادراری داشتم ولیییی پدرم و پدربزرگم با چشم دیدن 

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋
منطقه ما خیلی خیلی پره یه کوهی داریم ک محاله شب بری و چیزی نبینی پدرم پدربزرگم و مادربزرگم چیزایی وا ...

زن داداشم یبار دیده بود میگفت  خودشو شبیه داداشش کرده بودتا جیغ کشیده رفته

من با چشم ندیدم ولی حضورشون  و حس کردم یه بارم دبستانی بودم تنها بودم ته حموم داشت لالایی کوردی ...

میگن اونهایی ک خیلی بترسن خودشونو بهشون نشون نمیدن انشاالله ک نبینی

بینشون سید هم هست.  حتی می‌تونن به انسان توی آینه زندگی یک نفرو نشون بدن که بهش میگن علم اینه ب ...

جدا از اینا آیننه ها پرتالن مادربزرگم میگفت همیشه از تو اینه یا میومدن با میرفتن بعدا که خودم تحقیق کردم دیدم درسته آیینه دریچه بین دنیاهامونه واسه همین میگن لخت جلو اینه نرین یا بچه کوچیک خودشو تو آیینه نبینه(بچ ها چشم برزخیشون بازه تا ۲ سالگی)میگن دییونه میشن

منطقه ما خیلی خیلی پره یه کوهی داریم ک محاله شب بری و چیزی نبینی پدرم پدربزرگم و مادربزرگم چیزایی وا ...

خوندی تاپیک رو. ؟؟

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍
جدا از اینا آیننه ها پرتالن مادربزرگم میگفت همیشه از تو اینه یا میومدن با میرفتن بعدا که خودم تحقیق ...

بله حرفتون درسته.  این جور آدمایی که اینه بینی انجام میدن. خیلی‌ قوین

من با چشم ندیدم ولی حضورشون  و حس کردم یه بارم دبستانی بودم تنها بودم ته حموم داشت لالایی کوردی ...

عزیزم منم بارها صدای لالایی یه زن رو شنیدم حتی دختر خاله و عمه اینام بودن اونا هم شنیدن گفتن شاید صدای بیرون بوده در حالیکه بیرون اصن خونه دیگه ای نبود صدا هم تو اتاق خودمون میومدد، بعد از اون هر از گاهی صدای ی زن رو میشنوم که تو گوشم حرف میزنه فقط.و فقط هم توی یکی از اتاقامون این اتفاق میفتع البته کلا دو سه بار بیشتر نبوده