2777
2789
عنوان

مالیات بر اجاره خانه

353 بازدید | 7 پست

سلام دوستان برای کسی که خونشو اجاره میده مالیات بر اجاره میاد؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
برای یک خونه اجاره ای مالیات نمیگیرن  برای دو خانه ب بالاس

یعنی اگه دو تا خونه اجاره داده بشه؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دو خانه به بالا... مشمول مالیات میشن  ما سال‌های سال یک خانه اجاره میدیم بدون هیچ مالیا ...

نه آخه یکی گفت ممکنه مالیات بیاد تو یه سری سایتاهم خونده بودم

نه آخه یکی گفت ممکنه مالیات بیاد تو یه سری سایتاهم خونده بودم

طبق قانون یکی از شرایط معافیت از پرداخت مالیات بر اجاره مسکونی اینه ک تنها درآمد شخص از اجاره ملک باشه.

اصولا هم یک خانه جز معافیت قرار میگیره 

طبق قانون یکی از شرایط معافیت از پرداخت مالیات بر اجاره مسکونی اینه ک تنها درآمد شخص از اجاره ملک با ...

ما شغل ثابت داریم و تنها درآمدمون از این راه نیست🤔

پس تعلق میگیره