2777
2789
عنوان

دزد گرفتیم

240 بازدید | 18 پست

ما یه باغ بزرگ داریم که میوه هاشو به استان های دیگه توضیع میکنیم حالا یه نفر با یه ماشین مدل بالا آبی هی میومد و میوه میدزدید و تا خبردار میشدیم میرفت اینبار مچشو بابام گرفت 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چیکارش کردید

هیچی فقط بابا بهش گفت از سر سفیدت خجالت بکش اگه میوه میخوواستی میگفتی ماهم یه سبد بهت میدادیم نه اینکه چندبار بیای و دزدی کنی 

بهش گفت بیشرفی وگرنه اینکارو نمیکردی

هیچی اولش گفت اومدیم تفریح بعد که بابام گفت عکس ماشینتو داریم که چند بار اومدی ساکت شد و می لرزید و ...

چ پرو

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
آره والا حیا هم خوبه تازه بابام آدم خونسردیه و دلرحمه اگر یه باغدار دیگه بود کتکش میزد

ن بابا

دو روز دیگ میاد دیه هم میگیره

پول میوه هارو ازش بگیرین ولش کنین تهدید کنین سری بعدی میدینش دست پلیس

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶