2777
2789
عنوان

کمک میخوام برای نوشتن یک متن

76 بازدید | 11 پست

سلام دوستان برای ارث پدربزرگم وارثا ۹ نفرن یکی از دایی‌ام کلاهبرداری کرده بعد ۴ سال میشه که بالاخره پرونده به نفع شد و برگشت حالا غیر اون داییم یکی دیگه از دایی‌ام که اصلا از اول پول خرج پرونده و ... نکرد الان با تصمیم بقیه موافقت نمیکنه هی میگه میرم انگار خونه مال اونه بماند که الان تنها پیش وکیل میره و هی از طرف خودش هر چی میخواد بگه حالا مامانم میخواد از طرف همه به وکیل پیام بده که یعنی جواب داییم رو یک مدت تا موقع فروش نده چی بنویسه لطفا کمکم کنید برای مامانم میخوام نمیدونه چی بنویسه  ممنون میشم بگید برای وکیل چی بنویسیم

سلام کاراموز وکالت هستم،وکیل مذکور ،وکیل تمامی وراث است؟یا خیر

خیر اون یک نفر جدا و ما ۸ نفر هم جدا که متاسفانه یک وارث از همین ۸ نفر الان با تصمیم بقیه موافقت نمیکنه و پیش وکیل خودمون میره و هی تصمیم رو عوض میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متن پیام:

سلام آقای.... روزتون بخیر. بنده خانم... هستم. خواستم اطلاع بدم که پس از زحمات شما و کمک خدا بالاخره قضیه پرونده خانه داره به نتیجه میرسه. منتهی یکی از برادران ما به نام..... رفتار خودسرانه پیش گرفته و داره تو روند اختلال ایجاد میکنه و پیش شما هم گهگاهی میاد. من به نمایندگی از طرف همه وراث دیگه از شما خواهش دارم که برادرم رو با دلایل قانونی و روشن قانع و مجاب کنید تا از به وجود آوردن هر مشکلی خودداری کنه. این همه زحمت کشیده شده و دوندگی داشتیم حالا نمی خواهیم دوباره برگردیم سر خونه اول.

خیلی سپاسگزاریم از بزرگواری شما

این به ذهنم رسید

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
خیر اون یک نفر جدا و ما ۸ نفر هم جدا که متاسفانه یک وارث از همین ۸ نفر الان با تصمیم بقیه موافقت نمی ...

اختلاف در فروش ماترک منتهی به فروش از طریق مزایده میشه،صحبتهای دایی محترم شما هم تاثیری نداره اما میتونید به وکیل بگید برای ثبت لایحه ابتدا مشورت تمامی موکلهارو بگیرن و بعد اقدام به ثبت کنن و توجهی به صحبتهای این دایی نداشته باشن

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
برای فروش خونه حتی اگر همه وارثا راضی باشن حتما باید مزایده صورت بگیره ؟ و اینکه تا زمان فروش و مزای ...

اگرهمه راضی باشن که از طریق مزایده دادگاه نفروشید چرا که هم پروسه اش طولانی هست و هم کمتر کسی میاد سمتش،از طریق بنگاه بفروشید،،،،،،تصرف بدون رضایت سایر وراث امکان پذیر نیست

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
اگرهمه راضی باشن که از طریق مزایده دادگاه نفروشید چرا که هم پروسه اش طولانی هست و هم کمتر کسی میاد س ...

سلام ببخشید برای همین موضوع یک سوال دیگه برام پیش اومد میتونم ازتون بپرسم البته اگر وقت دارید ؟