2777
2789
عنوان

جن دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا وقتی ب پشت خوابم اینجوری میشم دیشب لباس زیر پام نبود بجاش دامن بلند داشتم مامانم میگ باید لبا ...

نه ربطی نداره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
دیوونه ک نیستم😂😑

میگم خواب دیدی میگی نه بیدار بودم چشامم باز بود

میگم تو بیداری ببینی شیزوفرنی داری

بعد میگی دیوونه نیستم که

به من چه برو روانپزشک اگه تکرار شد

به روانپزشک بگی جن میبینم دارو تجویز میکنه

منم مثل تو چند بار دود سیاه میدیدم 

یبار ساعت دو خابم نمیبرد تو فکر این بودم چطوری بخابم گفتم بزار رومو کنم اونطرف شاید اونوری خابم برد حالا ک چشمم باز میکنم میبینم یچیز سیاه جلومه چند بار چشمم باز بسته میکنم گفتم ساید توهمه دیدم ن هنوز هستش کلی نگاش کردم فاصلش بهم نزدیک بود فقط قسمت پایینو میدیدم گفتم بزار بالا رو نگاه کنم حالا ک بالا رو نگاه کردم هیچ صورت یا قیافه ای ازش ندیدم فقط یه سیاهی بود باخودم داشتم فکر میکردم ک ببینم چیه یهو ب ذهنم اومد که ای وای این جنه 

ن مطمئنم خواب یا توهم نبود

شاید برات دعا گرفتن خواهر 

4 گوشه خونه شغال سرکه بریز همونجور ک داری می‌ریزی بگو هر کی کرد عاطل من میکنم باطل هر روز سوره بقره با صدای بلند بزار پخش بشه صبح از خواب بیدار میشی صدقه بزار و اسپند دود کن موقع خواب بالا سرت قرآن بزار زیر بالشتت چاقو 

اگه موثر نبود بعد برو جای دعا نویس 

انشالله که رفع میشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤😭

میگم خواب دیدی میگی نه بیدار بودم چشامم باز بود میگم تو بیداری ببینی شیزوفرنی داری بعد میگی دیوونه ...

یعنی چی بیماری داری.  مادرم مراسم جن گیری رفته. همه رو کامل دیده.  بعد یعنیییییی باید بره روانپزشک؟؟؟. حرفی میزنید ها. 

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍
خلاصه وقتی فهمیدم جنه یک جیغی کشیدم ک همه از خاب بیدار شدن 😆😆گناه داشتن

من راجبش تحقیق کردم نوشته بود جن از اتش یا بخاره و برعکس انسان ک جسم جامد داره جن جسم گازی داره ولی میتونه خودشو شبیه انسان بکنه

برای منم بختک زیاد اتفاق افتاده. مخصوصا بقول تو از وقتی نامزد کردم

حتی صداهم میشنوم ولی باخودم میگم توهمه و خودم فکر میکنم

یک اتفاق خیلی عجیب دیگ ایم برام میوفته ک برای هرکی میگم میگن تاحالا نشنیدیم همچین چیزی

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 59 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز