2777
2789
عنوان

جن دیدم

1175 بازدید | 78 پست

دیشب کنار خواهرم کاملا خواب بودم ک حس کردم یکی داره ب پایین پام دست میزنه تا بیدار شدم برقا خاموش بود پایین پام ی مرد قد بلند وایساده بود ک تو تاریکی صورتشو ندیدم خودشو شبیه شوهرم کرده بود فکر کردم شوهرمه اومدم بش بگم چرا بیدارم کردی صدام در نمیومد تازه یادم افتاد نامزدم خونه خودشونه نمیتونستم حرف بزنم بجاش بلند بلند نفس کشیدم تا خواهرم بیدار شه خواهرم بیدار شد گف چیشده ک اون جن یا روحه رفت و کسی جز من ندیدش 

یبارم دوسال پیش دچار فلج خواب یا ب اصطلاح بختک شدم اگ تجربه کردین میدونین نمیشه حرف زد یا دست و پاتون رو تکون بدین

ولی از بعد ازدواجم هفته ای یبار بختک میوفته روم و داره شدید تر میشه یعنی اولا چیزی نمیدیدم تا دوهفته پیش ی سایه سیاه دیدم شفاف بود مثل ی دود سیاه و جدیدا داره واضح تر خودشو بهم نشون میده

نمیدونم چیکار کنم تا دگ نیاد سراغم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زیر سرت چاقو بذار همیشه شب خواب روشن کن به پهلو بختک نمیفته به پهلو بخواب

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
جن رو نمیدونم ولی شما هم گفتی نامزد هم گفتی شوهر هم ازدواج کردی هم پیش هم نخوابیده بودین؟ من نمیفهم ...

تو عقدیم ولی هفته ای یبار میام خونه مامانم بیشتر پیش نامزدم میمونم

شاید چون خیلی فکر میکنی خواب میبینی 

بعضی وقتا خواب ها عین واقعیت هستن 

معمولا از ما بهترون خودشونو به ما نشون نمیدن مگه اینکه اذیتشون کرده باشیم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤😭

زیر سرت چاقو بذار همیشه شب خواب روشن کن به پهلو بختک نمیفته به پهلو بخواب

دقیقا وقتی ب پشت خوابم اینجوری میشم

دیشب لباس زیر پام نبود بجاش دامن بلند داشتم مامانم میگ باید لباس زیر پات باشه تا جن اذیتت نکنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز