2777
2789

لکه بینی دارم، دکتر گفت شیاف و آمپول پروژسترون قطع کن دوباره تکرار کن

شما تجربه شو داشتین؟ 

بااینکه مثبت شده ولی داروهامو قطع کرده، خیلی استرس دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکت کنه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

چرا نشد واسه شما؟ 

منم اول بتا94بود بعد دو روز دو برابر شد،دوباره رفتم 750بود،مرحله چهارم 1500بود،دکتر گفت خیلی خوب داره رشد میکنه ولی در این بین لکه بینیم شروع شده بود و پروژسترون میزاشتم،سونو و همه چیز میگفت خوبه تا اینکه متاسفانه یهو به خونریزی افتادم فکر کردم طبیعیه  دوتا شیاف میزاشتم اما درد امونمو بریده بود،رفتم سونو و معلوم شد جنینم سقط شده🙁💔

منم اول بتا94بود بعد دو روز دو برابر شد،دوباره رفتم 750بود،مرحله چهارم 1500بود،دکتر گفت خیلی خوب دار ...

انشاالله که خیلی زود دوباره حامله بشی و صحیح و سلامت دنیا بیاری

منم از روز یازده انتقال لکه بینی دارم، امروز روز ۲۲

ولی تعجب میکنم چرا داروهامو گفت قطع کن، از دیروز شیاف و آمپول نزدم لکه بینیم بیشتر شده

همه جا شنیدم اگه لک داشتن پروژسترون رو بیشتر میکنن

انشاالله که خیلی زود دوباره حامله بشی و صحیح و سلامت دنیا بیاری منم از روز یازده انتقال لکه بینی دا ...

ممنون عزیزم ان شالله،چون الان خیلی اذیتم شوهرم میگه دیگه بچه نمیخام اگه قرار باشه اینقدر اذیت شی،ولی شما محض احتیاط یه دکتر دیگه برو

ممنون عزیزم ان شالله،چون الان خیلی اذیتم شوهرم میگه دیگه بچه نمیخام اگه قرار باشه اینقدر اذیت شی،ولی ...

اره خیلی سختی داره، مخصوصا مردها که دیگه حوصلشون نمیکشع، این انتظارش بیشتر ازهمه چی سختتره

باشه ممنونم

ای وی اف هستم

لکه بینی با استراحت مطلق برطرف میشه اما اینکه امپول پروژسترون داده برای نگه داشتن جنینه چرا گفته قطع کن

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫