2777
2789
انشالله ک قبول بشی مثبت میگیم ک مثبت بشه ولی واقعا فقط ب تلاس خودت مربوطه

مرسی عزیزم 

نگفتی بهم فکر میکنه با نه ؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ارش رو نمیدونم. پسر دمدمی هرروز ی حسی. یبار اصلا بهت فکرم نمیکنه

دقیقا همینطوره 😂

خب ازدواجم چی

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
نه اصلا عکس معمولی داشت همچین شخصیتی نداشت

کسی ک بعد ۶ سال ولت کرده مطمعن باش برمیگرده ب التماس با حرفاش میخواد خرت کنه ولی ای کاش محکم باشی و ولش کنی. کسی ک رفته دیگ راه رفتن رو یاد گرفته بازم میره. تقی ب توقی بخوره میره. ای کاش خط عوض کنی و دیگ خودت یکاری کنی ک اون قیدتو بزنه

والا نمیدونم ازدواجتو. ای کاش نزدیکم بودی قیافت میدیدم. یه حدسی میزدم واست. چند سالته خب؟

۳۶

اسمم پریسا

عکس میتونم بزارم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
من دوسش دارم چطوری میتونم فراموشش کنم

تا ۱۰ سال دیگ اصلا اسمش بیاد هیچ توجهی نمیکنی. بعد ۷ سال کم کم حست کمرنگ میشه. میتونی با کس دیگ ای چت کنی و تو گروه ها بچتی. ولی ن عکس بده نه اسم واقعی نه شماره. خیلی تاثیر داره تو فراموش کردن اون. از اون بهترو میبینی و ب کسی دل نبند ازدواج سنتی واست بهتره یا رفیق و رل

تا ۱۰ سال دیگ اصلا اسمش بیاد هیچ توجهی نمیکنی. بعد ۷ سال کم کم حست کمرنگ میشه. میتونی با کس دیگ ای چ ...

ب شرطی که یک بار تو این ۷ سالی ک گفتم حست کمرنگ میشه باهاش در ارتباط نباشی. وگرنه عمرت هدر میره و نمیتونی فراموشش کنی. تو بهش وابسته ای. اگر دوری کنی حل میشه